Nove baze splitskih komičara za zadarsku publiku!

Objavljeno: 19.11.2019. u 16:15
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Comedy show „Splicki stand-up u Zadru: Nove baze!“ na rasporedu je u nedjelju u 20:00h u Kulta i Dišpeta

Prošlo gostovanje komičara SplickeScene u Zadru prošlo je u fantastičnoj atmosferi! Kult i Dišpet su bili dupkom puni, a publika nije skrivala oduševljenje vrhunskim show-om koji su Splićani izveli. Za ovotjedni povratak u Zadar splitska ekipa pripremila je potpuno nov materijal pa stoga i show nosi naziv „Splicki stand-up u Zadru: Nove baze!“.

S novim bazama će se redovito vraćati u Zadar kako bi brojnoj publici svaki put donijeli nov repertoar te će uz to gostovati s tematskim i solo nastupima. Ovaj kolektiv čini šest komičara, a postave će se iz gostovanja u gostovanje mijenjati. Četvorku koja se na pozornicu u Varoši penje u nedjelju čine: Ivica Lazaneo, Tomislav Primorac, Josip Škiljo i Vanja Dobrijević. Oni koji ih nisu još upoznali, mogu pogledati njihov nastup na YouTube-u, na kojem su objavili svoj cjelovečernji comedy specijal pod nazivom „Stand-up po splicki“.

Svakako ih ne propustite pogledati u živo, ove nedjelje 24. studenog u 20 sati u Kulta i Dišpeta! Cijena ulaznice je 30kn, a ulaznice su dostupne online preko sustava Entrio.hr te u fizičkoj prodaji na Entrio prodajnim mjestima: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Murvička 1).

Vidimo se! :)

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program