NIJE SE UKLOPIO Službeno je – James Farr napušta KK Zadar!

Objavljeno: 08.11.2019. u 09:56
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Točno tri mjeseca nakon što je potpisao za KK Zadar s Jamesom Farrom raskinuta je suradnja te više nije igrač zadarskog kluba.

Potvrdio je to sportski direktor Branimir Longin i otkrio kako je već rezervirana avionska karta za 27-godišnjeg američkog igrača.

Farr se našoj momčadi pridružio još u kolovozu u vrijeme priprema i sa svojih 208 cm i 112 kg očekivalo se kako će biti dominantniji u reketu. Ipak, valja napomenuti kako, iako je u Zadar došao nespreman i u nezavidnoj tjelesnoj kondiciji, pokazao je iznimnu volju za radom i želju kako bi napredovao, ali nažalost to nije bilo dovoljno kako bi se uklopio u sistem igre i daljnje planove trenera Danijela Jusupa, a u konačnici i pomogao značajnije svojim suigračima pod košem, poglavito u skakačkom dijelu.

U četiri utakmice u sklopu ABA lige i 10 minuta koliko je u prosjeku igrao ostvarivao je učinak od 3.5 poena i 3.3 skoka po susretu.

Farr se osobno zahvalio na ukazanoj prilici, momčadi i načinu na koji primljen u istu, a za kraj je poručio:

“Sretno i nikad ne odustajte. Hvala na prilici i Bog vas blagoslovio.”

Jamesu u daljnjoj profesionalnoj karijeri od srca želimo sve najbolje, puno sreće i uspjeha te mu se ovim putem zahvaljujemo na svemu, poruka je iz Kluba.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program