Nastave nema u cijeloj Hrvatskoj, prosvjetari dolaze na Markov trg

Objavljeno: 06.11.2019. u 08:21
Autor: , e-mail: n1@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Devetnaestog dana štrajka zaposlenih u osnovnim i srednjim školama, štrajkat će se u svim školama u Hrvatskoj. U isto vrijeme, jučer je održan drugi krug pregovora sindikata s Vladom.

“Danas smo konačno odradili jedan pravi pregovarački sastanak, gdje su obje strane pokazale vrlo veliki interes za rješavanje ovog problema. O detaljima nećemo danas govoriti. Uvjeravam sve da i Vlada i Sindikat učitelja i Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama žele riješiti ovaj problem na zadovoljstvo svih, ono što ćemo završiti vjerujemo u ponedjeljak dat ćemo članoivima na usvajanje i vjerujemo ukoliko će taj dokument biti dobar da će biti priuvhaćen i završit ćemo sve naše aktivnosti kako bi se očuvao dignitet zaposlenih”, rekao je jučer čelnik Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Branimir Mihalinec.

Do dogovora, štrajk se nastavlja, a za danas je zakazan i veliki prosvjed.

‘Prosvjed će biti jedna potvrda i Vladi i javnosti koliko svi zaposleni u sustavu odgoja i obrazovanja stoje iza svojih zahtjeva i smatramo da je prosvjed jedan dobar motiv da se što prije riješi taj problem. Jamčimo da će biti dostojanstven i na razini učitelja i nastavnika’, rekao je Mihalinec.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program