NAJAVA “Preko veze” u HNK Zadar

Objavljeno: 19.11.2019. u 17:22
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U ponedjeljak, 25. studenog u HNK Zadar s početkom u 20 sati pogledajte predstavu CABARET “PREKO VEZE” prema tekstu i u režiji Ivana Lea Leme te u koprodukciji Satiričkog kazališta Kerempuh i Kazališta Moruzgva.

Scenografiju potpisuje Irena Kraljić, kostimografiju Mirjana Zagorec; skladatelj je Zvonimir Dusper Dus, oblikovanje svjetla potpisuje Martin Šatović, koreografiju Leo Mujić, a suradnik za video je Robert Orhel.

Igraju: Ines Bojanić, Ana Begić, Ana Maras Harmander i Linda Begonja.

Kao što sam naslov implicira, ova je predstava u formi cabareta koji publici, u maniri stand-up komedije priča priče koje parafraziraju i komentiraju hrvatski i globalni aktualitet.

Svi se stalno bune da je u našoj zemlji sve moguće isključivo “preko veze”, ali u isto vrijeme, ti isti koji prigovaraju takvom kretanju kroz sustav, “povući će veze” za bržim i efikasnijim ostvarivanjem svojih potreba ili ambicija. Preko reda i redoslijeda žurimo i laktamo se kroz životne hodnike zaboravljajući zakon nad zakonima koji kaže – ono što nam pripada, to nam nitko ne može oduzeti, a ono što nam ne pripada, to nam nitko ne može dati!

U cabaretu pratimo bizarne priče četiriju žena iz Zagreba (jedna od njih je gradonačelnica i iz Splita je) koje su se “preko veze” našle tamo gdje im nije bilo mjesto. A kada su dobile sve što su htjele, pukle su shvaćajući da nemaju ništa i zaključile da je život “preko veze” – bezveze!

Nagrade

- Linda Begonja za najbolju glumicu u predstavi Cabaret „Preko veze“ na XII. Gumbekovim danima 2019.

Ulaznice po cijeni od 70,00 kuna u prodaji su na sustavu www.croatia-tickets.com i od srijede, 20. studenog na blagajni HNK Zadar ( 11-13h, 18-20 sati) .

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program