Na tretmane ljepote za sebe i kćeri mjesečno troši skoro 9000 kuna

Objavljeno: 02.11.2019. u 11:10
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

33-godišnja Hannah Skidmore iz Engleske svakoga tjedna sa svojim kćerima odlazi na tretmane za njegu lica, manikuru, pedikuru i frizuru. Iako možda mislite da je riječ o starijoj djeci, njene kćeri imaju 17, devet i godinu dana.

Iako nose skupocjene Louboutin cipele, krzno i imaju dva konja za kućne ljubimce, Hannah tvrdi da nisu razmažene.

Na tretmane ljepote za sebe i kćeri mjesečno izdvaja tisuću funti, odnosno više od 8600 kuna, a smatra da kćeri tako uči da uvijek moraju pronaći vrijeme za sebe.

“Učim ih da brinu o sebi, da se opuste, smiju i pripaze na kožu, kosu i nokte. Svaki tjedan idemo na frizuru i tretmane lica, a nokte uređujemo svaki drugi tjedan. Još im ne dopuštam da ih geliraju jer ne želim da oštete prirodni nokat”, izjavila je za Daily Mail.

Priznaje da se druge mame u školi koju polaze njene starije kćeri smiju kad čuju kakav imaju režim, ali ona za to ne mari.

“Moja najstarija kći Tia ide na frizure od druge ili treće godine, a najmlađa Valentina u tome doista uživa i uvijek se raduje pedikuri”, dodaje Hannah.

Tia već studira umjetnost i zahvalna je mami jer smatra da ima veće samopouzdanje zahvaljujući tretmanima ljepote.

“Većina mojih prijatelja se smije jer ne razumiju zašto vodim toliku brigu o kosi i noktima. Ali volim to vrijeme kad idemo u salon i mislim da mi to nije naštetilo”, smatra 17-godišnjakinja.

Mama je uvjerena da nema ništa loše u njihovom ritualu.

“One su pune samopouzdanja, drage i pristojne, a ja naporno radim da im omogućim najbolje. Jako smo povezane, volimo nositi istu odjeću i ružičastu boju. Osim toga, idemo u salon koji koristi veganske proizvode te lakove na bazi vode. Zato je to za njih dobro”, zaključuje majka.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program