MODES UZ ŠKORU Dvorski: “Zaslužuje šansu da spasi naš narod od propasti”

Objavljeno: 09.11.2019. u 08:40
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Predsjedništvo Moderne demokratske snage (MODES) oglasilo se vezano za predstojeće izbore za predsjednika RH.

Njihovo priopćenje koje potpisuje predsjednik MODES-a Rudolf Dvorski prenosimo u nastavku:

“Predsjedništvo Moderne Demokratske Snage (MODES) odlučilo je na predstojećim izborima za predsjednika Republike Hrvatske podržati predsjedničkoga kandidata dr. sc. Miroslava Škoru.

Odluku o podršci predsjedničkom kandidatu Miroslavu Škori nije bilo teško donijeti s obzirom da se drugo dvoje najpoznatijih predsjedničkih kandidata gosp. Milanović i gđa. Kolinda Grabar Kitarović nisu u svome (višegodišnjem) političkom djelovanju istaknuli kao predstavnici naroda nego kao stranački poslušnici, – zaključak je Predsjedništva Moderne Demokratske Snage (MODES).

Također, zaključeno je kako ni aktualna predsjednica Kolinda Grabara Kitarović ni bivši premijer Zoran Milanović u svome dosadašnjem političkom djelovanju nisu poduzeli konkretne poteze kojima bi Republiku Hrvatsku učinili državom blagostanja već su umjesto toga bili sukreatori politike iseljavanja naših sugrađana iz Republike Hrvatske.

Potezi koje je najavio i koje nam je u razgovoru predstavio predsjednički kandidat Miroslav Škoro podudaraju se s ciljevima naše stranke koji su usmjereni na konkretne projekte kojima bi se oživjelo iseljena područja Republike Hrvatske poput slavonske „ravnice“, Like, Dalmacije… te na očuvanje tradicionalnih vrijednosti, pravedniji sustav rada i funkcioniranje institucija koje trenutno, očito, ne rade svoj posao.

Naša država je zapuštena i opustošena, demografski na umoru, čemu je uzrok dugotrajna antinarodna politika, dok je posljednji val masovnog iseljavanja potaknut upravo kaotičnim stanjem, korupcijom na svim razinama, neredom, uništenim dostojanstvom maloga hrvatskoga čovjeka koji je izgubio nadu u bolje sutra.

Svojom najavom kandidature za predsjednika RH Miroslav Škoro je vratio nadu hrvatskim građanima da se promjena može napraviti, jer iza njegovih riječi stoji njegov život kao domoljuba, poduzetnika, znanstvenika i glazbenika što pokazuje da se radi o ozbiljnom kandidatu koji – za razliku od većine ostalih – zaslužuje svoju šansu kako bi dobio priliku da poveže snagu raseljene Hrvatske s matičnom domovinom te nekako spasi naš narod od propasti u koju s dosadašnjom politikom sve više jurimo!

Sad il’ nikada!”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.4/5 (9 votes cast)
MODES UZ ŠKORU Dvorski: "Zaslužuje šansu da spasi naš narod od propasti", 1.4 out of 5 based on 9 ratings

3 komentara za “MODES UZ ŠKORU Dvorski: “Zaslužuje šansu da spasi naš narod od propasti””

 1. Sa MODESOM sigurna propast Škore.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Sreća je nešto drugo

  Svatko li je političar postao

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 3. e sad je gotovo….skoro sigurno predsjednik….HAHAHAHAHAHAHAHA

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program