ZADAR GUBI TLO POD NOGAMA Trener Nazor: “Preuzimam odgovornost ali ne odlazim”

Objavljeno: 15.10.2019. u 08:49
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Jednu od onih utakmica koju je Zadar jednostavno trebao dobiti i to pred svojim navijačima je izgubio. Košarkaši slovenske Krke su slavili u Krešinom domu rezultatom 77:85. O povicima s tribina “Nazore odlazi”, trener KK Zadra za Radio Zadar kaže:

- Jasno je da će se ‘tomahawk’ okrenuti na mene. Ali ja ne odlazim.

Imali su Zadrani nekoliko puta izgledne situacije za prelomiti susret u svoju korist ali nisu uspjeli to i učiniti.

Nelogične poteze vukao je i trener Nazor. U trenucima dok se susret lomio iz igre je izvadio najboljeg pojedinca Fundića. Istina, imao je čovjek četiri prekršaja ali utakmica se odlučivala i on je taj koji je morao biti na parketu. To je zaslužio i tu nema priče.

Gilbert ubaci tri trice i za nagradu ide na klupu.

Allen 6 koševa, u redu, svatko može imati loš dan, ali on je tu doveden da ovakve susrete riješi, koga briga za statistiku protiv Zvezde, Partizana.

O svojim rošadama Nazor je rekao:

“Uzet ću odgovornost. Hladne glave i bez emocija ću pogledati utakmicu. Nije problem priznati pogrešku, no mislim da je veći problem bio što tri nositelja praktički nisu igrala“.

Uljarević nije igrao niti minutu.

“Ciljano sam se odlučio za skraćenu rotaciju jer na dva gostovanja prije velika nam rotacija nije ništa donijela. Znao sam da će biti teška i nervozna utakmica i da će nam biti potrebni najbolji defenzivci na terenu. Stoga sam se odlučio na skraćenu rotaciju”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program