SENIORI SDP-a ZADARSKE ŽUPANIJE BIRALI NOVO VODSTVO Predsjednica Anastasija Babović: “Na mladima svijet ostaje, ali na nama opstaje”

Objavljeno: 08.10.2019. u 09:15
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Na Pagu, u prostorijama Kneževoj dvora održana je Konvencija Foruma seniora SDP-a Zadarske županije.

Na Konvenciji je izabrano novo rukovodstvo na razdoblje od 4 godine. Atanasija Babović je predsjednica, a Stanko Pokrovac i Josip Tičić potpredsjednici. Izabran je i Županijski odbor FS Zadarske županije.

Konvenciji su prisustvovali i gosti – Dinko Tamarut, potpredsjednik Foruma seniora na državnoj razini, Barbara Antolić Vupora, predsjednica Varaždinske županijske organizacije SDP-a, Tomislav Zrinski, voditelj kampanje za Ličko-senjsku županiju, te kandidat za predsjednika Zoran Milanović.

“Seniori na županijskoj razini će djelovati na način da će organizirati razne edukacije, posebno vezane za prevenciju zdravlja starijih osoba. Surađivati će sa domovima za starije i nemoćne osobe. Organizirati će sportska druženja na nivou županije ali i šire. Na mladima svijet ostaje, ali na nama opstaje”, zaključila je predsjednica FS SDP-a Zadarske županije Atanasija Babović.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
SENIORI SDP-a ZADARSKE ŽUPANIJE BIRALI NOVO VODSTVO Predsjednica Anastasija Babović: "Na mladima svijet ostaje, ali na nama opstaje", 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program