PREDSJEDNICA IMA IDEJU: “Ako je itko nostalgičan, uvedimo jedan dan bivše Jugoslavije. Ako kažete bilo što protiv mene završit ćete na Golom otoku”

Objavljeno: 28.10.2019. u 08:45
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović kazala je kako je njezin govor u Washingtonu u kojem je među ostalim spomenula da je živjela iza ‘željezne zavjese’ imao toliko sadržajnih poruka da je fokusiranje na tu jednu stvar “vrlo, vrlo površno” i “nije dobro za ovo društvo”.

- Churchill je rekao da se željezna zavjesa spustila od Szczecina na Baltiku do Trsta na Jadranskom moru i da su iza nje ostale sve prijestolnice srednjoeuropske kulture u koju je tada uključio i Beograd. Bez obzira kako su se stvari mijenjale, bio netko nesvrstan ili ne, nije bio neutralan, izjavila je Grabar-Kitarović novinarima na premijeri filma o kapetanu Hajduka Ivanu Gudelju u Splitu.

Pojašnjavajući svoj subotnji govor prilikom primanja nagrade Fulbright u Washingtonu poručila je: “Neka me, molim vas, nitko ne uvjerava u život kakav nije bio. Svi smo to prošli u bivšoj Jugoslaviji, svi znamo kako je bilo i kako je bilo putovati s crvenom putovnicom, kakva ste poniženja doživljavali, što je to značilo plaćati depozit. Ako je itko nostalgičan za bivšom Jugoslavijom idemo uvesti jedan dan bivše Jugoslavije. Znate tko će najviše profitirati? Ja osobno jer, ako kažete bilo što protiv mene završit ćete na Golom otoku”.

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 2.0/5 (4 votes cast)
PREDSJEDNICA IMA IDEJU: "Ako je itko nostalgičan, uvedimo jedan dan bivše Jugoslavije. Ako kažete bilo što protiv mene završit ćete na Golom otoku", 2.0 out of 5 based on 4 ratings

6 komentara za “PREDSJEDNICA IMA IDEJU: “Ako je itko nostalgičan, uvedimo jedan dan bivše Jugoslavije. Ako kažete bilo što protiv mene završit ćete na Golom otoku””

 1. Teške droge su stigle, i u kombinaciji s maglom rezultat su ove trule izjave koje veze s mozgom nemaju.
  Shame on you

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
 2. Pušioničar

  Kmeeee kmeeee nema yuge kmeeee kmeeee nema privilegije i diploma lažnih i nadobudnih i polupidmenih naseljenih četnika nacista

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
 3. mislim nakon ove izjave …neznam valjda nije bolest sve što boli ! nego gdje je Ava !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
 4. Nikad više “kupljenih” svjedodžbi i diploma (a bogme i privilegija nekima) nego danas, a ti prdekaš o nekom drugom vremenu! Daj, uzmi tabletu i smiri se!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 5. Pušioničar

  Uzmi ti tabletu mama ti je profitirala u šugoslaviji

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program