MATICA HRVATSKA Predstavljanje pro-life bestsellera “Neplanirano”

Objavljeno: 15.10.2019. u 08:08
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Hit knjiga ‘Neplanirano’ autorica Abby Johnson i Cindy Lambert predstavlja se u četvrtak, 17. listopada s početkom u 19,00 sati u prostoru Ogranka Matice Hrvatske u Zadru (ul. Don Ive Prodana 1).

O knjizi će govoriti fra Lazar Perica, župnik župe Uznesenja Marijina (Bilice), Marija Šošić, regionalna koordinatorica inicijative ’40 dana za život’ za Dalmaciju a bračni par Lemezina, roditelji četvero djece će svjedočiti s poticajem ‘Za dijete više’.

Predstavljanje toga pro-life bestsellera u izdanju nakladne kuće Verbum organizira inicijativa ’40 dana za život’.

Knjiga ‘Neplanirano’ je potresna životna ispovijest žene koja je bila ravnateljica klinike za pobačaje a onda je postala gorljiva zagovornica prava nerođenih! Abby Johnson kaže: “Ono što sam godinama govorila ljudima, što sam vjerovala, podučavala i zastupala, sve je to laž. Što bi bilo da sam znala istinu i da sam je govorila svim tim ženama?”.

Kada je u listopadu 2009. g. Abby Johnson dala otkaz, dospjela je u sve vijesti. Abby je bila ravnateljica klinike u Texasu poznate po pobačajima, što ju je vodila organizacija Planned Parenthood (Planirano roditeljstvo). Sa svog je položaja odstupila nakon što je prvi put vlastitim očima svjedočila pobačaju te se pridružila protivnicima pobačaja koji su se molili pred ogradom klinike u sklopu inicijative „40 dana za život“.

Na stranicama te potresne knjige po kojoj je snimljen i istoimeni film, Abby Johnson prvi put otkriva sve detalje svoje dramatične životne priče koja čitatelja drži u napetosti do samog kraja: osobna previranja, tisuće pobačaja, sudska bitka i na kraju potpuna duhovna preobrazba.

Abby Johnson bila je u prvim redovima bitke na obje strane, na pro-choice i na pro-life strani. Donosi jedinstveni uvid, unoseći nadu i suosjećanje u temu koja izaziva političke kontroverzije. Stoga se preporuča da tu knjigu pročitaju svi koji se brinu o pravu na izbor i pravu na život, kao i oni koji pomažu ženama suočenima s neželjenom trudnoćom.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
MATICA HRVATSKA Predstavljanje pro-life bestsellera "Neplanirano" , 5.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program