Ljubavnica bogatih: Muški bez novca su kao naporne kućanice

Objavljeno: 05.10.2019. u 14:23
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Ova 47-godišnja Britanka najviše voli bogate oženjene muškarce. Ništa od toga joj ne predstavlja moralnu dilemu, ali, kaže, pazi kad žene zovu pa izađe iz sobe

Kad joj je bilo 19, Britanka Gweneth Lee se šefu na poslu požalila zbog dečka koji ju je ostavio. On joj je rekao kako “nema smisla plakati za nekim tko je nije vrijedan, te da bi s obzirom na to da je lijepa i pametna vrijeme trebala poklanjati samo onima koji će joj uloženo i vratiti. Rekao je:

Previše vrijedite da biste gubili vrijeme na dečke koji ništa ne daju, a jednako je lako upoznati bogatog tipa, kao i siromašnog.

Par tjedana kasnije, po Gweneth je na spoj došao dečko u luksuznom, skupom autu, izveo je u skupocjeni restoran i poljubio joj ruku na rastanku. Tada je, kaže, shvatila da joj je šef bio u pravu i da bogati tipovi stvarno bolje tretiraju djevojke. Danas Gweneth ima 47 goddina i ljubavnica je isključivo imućnim muškarcima koji su sami stekli svoj novac i status.

A do sada je bila s više od 100 njih, ispričala je. Ipak, ističe kako “nije riječ samo o novcu”. Naime i ona je uspješna. Radi kao financijski savjetnik u firmi s podružnicama u Londonu, Amsterdamu i New Yorku te kaže da si uvijek može platiti let poslovnom klasom i boravak u Four Seasons Hotelu.

No previše se puta, tvrdi, opekla s muškarcima koji su manje uspješniji od nje.

- Ne želim naći nekog goreg samo da ga odvedem u krevet – naprosto želim više – rekla je.

Slobodne se muškarce može usporediti s napornim kućanicama, a isto je i s muškarcima bez novca. Stalno ti nešto prigovaraju. Sjećam se jednog spoja s takvim gdje je on bio previše opsjednut time što ja sve plaćam, da mi je na kraju za svaki trošak prigovarao, čak i kad sam u hotelu upotrijebila WiFI koji se plaćao. Tada sam promislila kako s takvim tipom mogu izaći samo jednom, i da mi se to neće opet dogoditi”, ispričala je Gweneth. No, kako kaže, muškarci koji su se sami ostvarili i dobro zarađuju, poput npr. multimilijardera koji se bavi investicijom u tehnologiju s kojim se trenutno viđa, su druga priča.

- Takvi će tipovi primijetiti da sam bila na frizuri ili da nosim novu haljinu. Jer ne uzimaju žene zdravo za gotovo. A mudar tip zna da, ako me cijeni samo zbog toga što sam žena, i ja ću njega cijeniti kao muškarca – kaže Gweneth, koja misli da je ‘sramotno’ to što muškarci više ne nose buket cvijeća kad idu po djevojku.

Ipak, kako ističe, najbolji su oženjeni tipovi. Jer dok će samac pisati SMS drugoj usred izlaska ako mu se djevojka nije potpuno svidjela, oženjeni će tip biti zahvalan što uopće sjedi vani s nekim osim sa ženom i što ga netko sluša i doživljava. A o njima je, kaže, još nešto naučila: da su oženjeni muškarci najbolji ljubavnici, jer jako rijetko traže seks. A kad se i dogodi, naglašava, u to se daju sto posto.

- Slobodni su muškarci prazni – dodaje.

- Poput kante koja je prije bila puna vode, ali se negdje putem izlila. Oženjene su muškarce supruge svemu podučile, ali treba izabrati ‘najskuplje’ iz ponude – zaključuje Gweneth, koja trenutno izlazi s nekoliko muškaraca, uglavnom 40-ih i 50-ih godina, ali i s jednim u 70-ima.

Jedan od njih je menadžer koji se bavi fondovima, drugi magnat u brodogradnji. I sa svakim se od njih ona drži svojih nepisanih pravila: poput toga da izađe iz sobe ako on zove suprugu, ili da pripazi da za spojeve, putovanja ili poklone za nju troši novac koji mu stoji na posebnom računu – jer zna da žene, bez obzira znaju li za nju ili ne, ne vole da ih netko posrami.

Ona je s njihovim muževima, kaže, jer su te žene za njih izgubile interes pa se više s njima ne seksaju iz raznih razloga.

- Zašto bi ih se osuđivalo jer žele ostati seksualno aktivni, ili jer žele nekog poštenog tko im tu potrebu može ispuniti? – kaže Gweneth.

- To je samo djelić slagalice koji im nedostaje – sve što oni žele je osjećati se živim, a ako se ne osjećaju živima, teško će biti ikakvi muževi – dodaje.

Muškarce s kojima izlazi Gweneth uglavnom pronalazi na jednom web situ gdje ljudi u braku traže partnere za izvanbračne veze, a tamo se prvi put ulogirala dok je i sama još bila u braku ali joj je muž bio impotentan jer je prolazio kroz terminalnu fazu raka. On joj je sam, ispričala je za Insider, rekao da si nađe nekog ali da pazi da to baš ne bude svima očito. Tako je, uz povremene veze i izlaske, s mužem ostala do njegove smrti prije deset godina.

Od tada je, kaže, klasične veze ne zanimaju.

- Nemam vremena za romantiku, ali je jako lijepo znati da jedan dan ili vikend u mjesecu mogu prestati ‘glumiti odraslu osobu’ i prepustiti se. Mogu jako puno popiti, mogu se seksati usred noći i da mi to ujutro ne smeta… Zatim ponovno navučem ‘masku’ za odrasle i vratim se svom uobičajenom životu – zaključila je.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program