KULT/DIŠPET U subotu stand-up komičari SplickeScene

Objavljeno: 10.10.2019. u 19:10
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U Zadru starta nova sezona stand-up komedije! Stand-up komičari SplickeScene, u subotu 12.10.2019. u 20:00h nastupaju u Kulta i Dišpeta!

SplickaScena se nakon ljetne pauze vraća u Zadar! Nakon uspješne prošle, stigao je trenutak otvaranja nove sezone stand-up komedije u Kultu i Dišpetu. Prethodna gostovanja u Zadru bila su popraćena odličnim posjetom publike i vrhunskom atmosferom. Šteta bi bilo ne nastaviti takvu tradiciju. Za subotu su pripremili presjek najboljeg materijala iz prethodne sezone, a nakon toga će redovito dolaziti s novim, friškim izvedbama. U subotu se na pozornicu u Varoši penju: Josip Škiljo, Ivica Lazaneo, Ivo Musulin i Vanja Dobrijević.

Splitska komičarska ekipa već godinama radi na širenju stand-up komedije u Splitu i Dalmaciji, a svojim nastupima nasmijavaju publiku, ne samo u Dalmaciji, već u čitavoj Hrvatskoj, a i šire. Ukoliko ih niste upoznali, možete pogledati njihov nedavno objavljeni comedy specijal „Stand-up po splicki“ na YouTubeu:

Stoga, ne propustite priliku pogledati ih u živo! Show „Otvaranje stand-up sezone – Best of SplickaScena“ je na rasporedu u subotu 12. listopada s početkom u 20h.

Cijena ulaznice je 30kn.

Fizička prodaja ulaznica se vrši na slijedećim prodajnim mjestima u Zadru: Ghetaldus Optika (Kaufland Zadar, Andrije Hebranga 2); Music Shop COMBO (Vlatka Mačeka 3); Ghetaldus Optika (Murvička 1), te online na https://www.entrio.hr/event/zadar-otvaranje-standup-sezone-best-of-splickascena-1819-6898. Ulaznice će biti dostupne za kupnju i na ulazu na sam dan showa od 19 sati.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program