Gospodin Savršeni uoči finala: “Možda bude seksa u showu”

Objavljeno: 13.10.2019. u 15:20
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Ususret finalnom tjednu “Gospodina Savršenog” naslovni protagonist Mijo Matić u intervjuu za RTL otkrio je brojne zanimljive detalje, kao i da ne isključuje mogućnost seksa u kući do kraja sezone.

Gledatelji showa uskoro će tako saznati koju od prvotnih 19 djevojaka je Mijo odabrao, a sad je otkrio kako papreni trenuci još uvijek nisu završili.

Tijekom intervjua Mijo je otkrio kako nije bio u puno veza, ali i da mu ne smeta ako je cura starija od njega. Kaže da nije razmišljao o svojoj “Gospođici Savršenoj” već je prepušten osjećaju te nema neke okvire u koje bi stavio svoju idealnu curu. “Može mi se svidjeti nešto sasvim suprotno meni, a možda i isto kao meni.”

Na pitanje je li seks u showu opcija, Mijo je rekao samo: “Pa, postoji mogućnost.”

Svojim najvećim adutom smatra osmijeh, a priznao je i kako voli privući pažnju fotografijama (kao što je bila ona u tangama koju je objavio) pa zatim napisati poduži tekst.

Kaže i kako su svi njemu bliski ljudi dobro prihvatili njegovo sudjelovanje u showu, a curama koje je upoznao u showu i poslao ih kući poručio je kako mu je drago što ih je upoznao.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program