FOTOGALERIJA Na Višnjiku obilježen Nacionalni dan hodanja

Objavljeno: 06.10.2019. u 08:45
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Na trim stazi u Športskom centru Višnjik pod motom hodanjem do zdravlja održana je manifestacija u sklopu obilježavanja Nacionalnoga dana hodanja, 5. listopada.

Na području Republike Hrvatske ta se manifestacija održava u organizaciji Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo i to kao dio akcije koju je potakla Međunarodna organizacija za organizaciju treninga Sport za sve, a prihvaćeno je da se prvi vikend u mjesecu listopadu obilježi hodanjem diljem svijeta.

– Imali smo 60-ak sudionika različitih dobnih kategorija, od najmlađih predškolaca, do umirovljenika. Ovakve i slične manifestacije potiču naše sugrađane da se kontinuirano bave fizičkim aktivnostima u skladu sa svojim potrebama i navikama i tako značajno utječu na kvalitetu svoga zdravlja, pa i življenja – kazao je Dražen Adžić, koordinator zadarske akcije koju je proveo i nadzirao s kolegicom Marijanom Ikić i kolegom Božom Bičićem.

Sudionici zadarske akcije za uspomenu su dobili prikladne majice, a kako je bilo na trim stazi pogledajte u galeriji ŠC Višnjik!

Izvor: ŠC Višnjik

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program