FOTOGALERIJA “Mali koreograf” u KLZ

Objavljeno: 27.10.2019. u 09:25
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Sinoć je u prepunom kazalištu lutaka završilo prvo izdanje projekta Mali koreograf u organizaciji Plesne udruge Gesta i U pokretu.

Cilj organizacije je pokretanje i motiviranje djece koja se bave plesom ili su to oduvijek željeli,a nisu imali prilike hrabrosti ili motiva. Organizatori Jurišić i Dujić su “bacili rukavice” pred djecu i to ne kako bi ih izazvali na dvoboj, već kako bi ih motivirali da uđu u njihove papučice ili patike i uloge kako bi probali biti plesni koreografi.

“Za prvo izdanje smo i više nego zadovoljni odazivom jer se prijavilo jako puno djece. No,žiri u sastavu Ilijana Lončar Požega i Andrea Komušar Zagreb su odabrali 12 najboljih. Sjajna energija na sceni i u publici je donijela radost koju samo ples može izazvati…”, kažu organizatori.

U zabavnom programu publiku su zabavljali plesači Geste i U pokretu dok je žiri zbrajao bodove.

Pobjednica prvog izdanja Malog koreografa je Lana Svetić sa koreografijom Baby baby.

Pobjednica putuje u veljači u školu Husar Tomčić na plesnu edukaciju kod Tihane Strmečki koreografkinje I plesačice na children workshopu.

Organizatori najavljuju dogodine još bolji i kvalitetniji program jer su djeca u publici već najavila svoje sudjelovanje.

Projekt je bio pun pogodak složili su se organizatori.

Evo kako je izgledalo:

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program