20. ROĐENDAN PP VRANSKO JEZERO Danas besplatan ulaz i korištenje adrenalinskog parka

Objavljeno: 06.10.2019. u 10:26
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Javna ustanova Park prirode Vransko jezero slavi jubilarni 20. rođendan Parka, a ujedno i obilježava Europski dan promatranja ptica (5. i 6. listopada) te Svjetski dan ptica selica (12. listopada).

Tim povodom, danas će svim posjetiteljima biti omogućen besplatan ulaz u Park te besplatno korištenje adrenalinskog parka od 14:00 – 18:00 sati.

U jutarnjem i popodnevnom terminu biti će organiziran obilazak drvene poučne staze u Ornitološkom rezervatu uz stručno vodstvo i promatranje ptica dalekozorima i durbinom. Na taj način posjetitelji će imati priliku upoznati prirodne vrijednosti parka, a oni avanturističkog duha mogu okušati svoju spretnost na elementima adrenalinskog parka koji se nalazi nadomak info centra Crkvine u šumi pinija.

Danas će Javna ustanova obilježiti dan Parka i zajedno s BBK Pakoštane koji organizira 5. rođendansku biciklijadu tako da će svi sudionici posjetiti i Ornitološki rezervat te će se imati priliku priključiti promatranju ptica, a za one spremne za još malo avanture bit će otvoren adrenalinski park.

Na info centru Crkvine u Ornitološkom rezervatu posjetitelji mogu unajmiti dalekozor i električne bicikle, a od ostalih lokacija u Parku nezaobilazni su vidikovac Kamenjak odakle se pruža najljepši pogled na cijelo jezero, more, bogati arhipelag i lučica Prosika gdje se može aktivno provesti vikend u Parku te unajmiti kajak i bicikl.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program