ZADARSKI HSLS: “Koliko će još generacija učenika na Plovaniji strahovati za svoju sigurnost?”

Objavljeno: 13.9.2019. u 08:11
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Gradski ogranak HSLS-a Zadar već sedmu godinu apelira na rješavanje komunalnih problema, koji se tiču svjetlosne signalizacije na raskrižju ulice Nikole Tesle i Jakova Šubića.

Stanovnici tog dijela grada spomenuto raskrižje smatraju potencijalnom opasnošću za sve sudionike u prometu, a naročito djecu koja pohađaju OŠ Bartol Kašić.

- Očekujemo od nadležnih u Gradu Zadru da se uključe u rješavanje spomenutih problema, jer su oni vezani za sigurnost svih nas, a naročito djece, poručili su iz gradskog HSLS-a.

“Još prije tri godine rečeno nam je da je Grad Zadar pokrenuo postupak ishođenja lokacijske dozvole za izgradnju semafora na spomenutom raskrižju sa odvojenim trakovima za vozila te izgradnju obostranih nogostupa.

Već tada smo znali da rješenje neće zaživiti tako skoro, a građani M.O. HSLS-a Plovanija žele znati rokove realizacije koji u odgovoru nisu navedeni. Smatramo da je krajnje vrijeme da Grad Zadar napokon oslušne potrebe svojih građana i posluša naš apel koji opetovano ponavljamo već sedam godina. To bi trebao biti smjer u kojem Zadar ide! Zaslužite povjerenje koje su Vam na osnovu Vaših obećanja ukazali građani, stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik HSLS-a Zadar Ivica Žuvela.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 komentara za “ZADARSKI HSLS: “Koliko će još generacija učenika na Plovaniji strahovati za svoju sigurnost?””

 1. Lažni Branitelj

  Kad vidim da pješački završava-počima nigdi,(izvedivo jedino ako si ptica, pa da poletiš ili doletiš), onda se zapitam, koliko je šuplja glava u onoga, tko je to “projektirao”.
  Vide li to gradski uhljebi.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Strava….. a još veći horror je onaj pješački kod starog kolodvora uz Lančana vrata. Shit of the year
  E, TO ko je projektira i pogotovo dozvolija, trebalo bi mu polomit i ruke i noge. Nesposobni rade komediju od Grada, a neuki puk se još i dalje prepucava traktorima, čedomirima i ujama.
  Sidi i plači

  Sve!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program