VIDEO Emotivna glazbena priča Borisa Rozgoznice – pogledajte novi spot…

Objavljeno: 16.9.2019. u 15:23
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Skromnost je njegova vrlina, a glazbeni talent neupitan je. Boris Rogoznica, svoj put na sceni gradi polako, ali sigurno. Sve njegove pjesme, emotivne su priče, u kojima se većina lako prepoznaje.

Upravo to, očekuje vas i s novom skladbom, ‘Sve grijehe piši na mene’, svojevrsnom zahvali ljubavi i potpori, koju bi većina trebala imati i pružati u vezama.

Kroz jednostavnu, ali istovremeno pozitivnu, razigranu i rasplesanu podlogu, Boris nas vodi na još jedno glazbeno putovanje, o kojem ćemo razmišljati.

‘Imam osjećaj kao da sam cijeli život čekao na ovu pjesmu. Kada sam je prvi put čuo, neki glas mi je rekao: “To je to, to je pjesma tvog života!”‘, poručio je ovom prigodom Boris.

‘Sve grijehe piši na mene’, na savršen način prezentira i Borisu glazbenu misao vodilju, jer se odlično nastavlja na njegove prethodne uspješnice. Ovoga puta, odustao je od svog autorskog potpisa i udružio snage s poznatim dvojcem Neno Ninčević i Mirom Buljanom, od kojih prvi potpisuje tekst, a drugi glazbu.

‘Sve se posložilo i ja sam napokon spreman za jedno novo poglavlje svog života koje neminovno dolazi. Prvenstveno bih zahvalio autorima Neni i Miru, što su ovakvu pjesmu povjerili baš meni a mogli su i puno “većima” od mene. Hvala Jerku Mariću, na izradi predivnog spota i pronalasku čarobnih lokacija u Istri. I svakako obitelji, bez koje ne bi imalo smisla ovoliko se truditi i ustrajati.’, istaknuo je Boris.

Zašto će se o pjesmi ‘Sve grijehe piši na mene’ ali i odličnom video spotu, još dugo pričati, pogledajte sami na YouTube kanalu Hit Recordsa:

Jedno je sigurno, novom pjesmom Boris Rogoznica, potvrđuje mjesto koje zaslužuje na sceni, a ono najbolje tek dolazi.

Autor glazbe: Miro Buljan

Autor teksta: Neno Ninčević

Autor aranžmana: Goran Kovačić

Glazbeni producent: Miro Buljan

Redatelj: Jerko Marić

Foto: Jerko Marić

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
VIDEO Emotivna glazbena priča Borisa Rozgoznice - pogledajte novi spot..., 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program