VEČERAS ODLUKA: Hoće li Gaženica dobiti prestižno svjetsko priznanje za Luku godine?

Objavljeno: 11.9.2019. u 11:04
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Večera u Hamburgu, na najvećem sajmu industrije kružnih putovanja Seatrade Cruise Awards, saznat će se hoće li zadarska Luka Gaženica dobiti priznanje za luku za kružna putovanja koja je u posljednjih godinu dana postigla najveći napredak, piše Radio Zadar.

Gaženica je među stotinu svjetskih luka ušla u sam vrh, već je jedna od tri najbolje i to je golem uspjeh, kaže zadarski župan Božidar Longin koji gostuje na večerašnjoj dodjeli nagrada.

Vodeći svjetski operator luka za kružna putovanja, GPH, nominirao je zadarsku luku za kružna putovanja u kategoriji „Luka godine“ kojom se nagrađuju lučke uprave/kruzing kompanije koji su u upravljanju lukom za kružna putovanja postigli najveći napredak u posljednjih godinu dana.

Ove godine finalisti su i luke OldenLoen u Norveškoj te Yokohama u Japanu. Ovo je veliko priznanje za Lučku upravu Zadar i koncesionara Zadar International Port Operations (ZIPO), odnosno Global Ports Holding (GPH).

Nagrada Seatrade Cruise Awards dodjeljuje se više od deset godina najizvrsnijim primjerima i praksama unutar industrije kružnih putovanja. Svake se godine u ovaj izbor prijavi više stotina luka, tako da je sam ulazak u finale ogroman uspjeh.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
VEČERAS ODLUKA: Hoće li Gaženica dobiti prestižno svjetsko priznanje za Luku godine?, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program