U sudnici napao ženu: “Ku*vo, je*š se s narkomanom i policajcima. Ubit ću te!”

Objavljeno: 20.9.2019. u 10:40
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Na Općinskom sudu u Splitu se u ponedjeljak odvijala dramatična situacija, pri čemu su morala intervenirati čak tri pravosudna policajca kako se ne bi realizirale prijetnje koje je 46-godišnjak uputio svojoj supruzi.

Ona je, naime, u ponedjeljak davala iskaz u predmetu u kojem je njezin muž optužen za nasilje nad njom i djecom.

Kako piše Slobodna Dalmacija, pomorac – kapetan broda je prijavljen za produženo kazneno djelo prijetnje i kazneno djelo prisile prema službenoj osobi te mu je određen istražni zatvor. Tereti ga se da je supruzi tijekom davanja iskaza svojim ponašanjem izazvao osjećaj straha i osobne ugroženosti, a nakon što mu je sutkinja Ivana Bilušić naložila da napusti sudnicu zbog ometanja rasprave, krenuo je prema supruzi.

Na sudu joj se obratio riječima: “Ku*vo, d*oljo, nećeš se koristiti mojim znojem i trudom, je…š se s narkomanom i policajcima. Ubit ću te, riješit ću ja tebe i neće mi četnici uzimati moje trude”.

Sutkinja Bilušić tada je pozvala pravosudne policajce da interveniraju u svrhu zaštite života i sigurnosti osoba u sudnici, pa se pomorac okomio i na njih. Kada mu je jedan od pravosudnih policajaca naredio da prestane s prijetnjama i vikom, još je više podivljao.

“Svih ću vas riješiti, riješit ću to na svoj način, ku*va jedna, želi mi oduzeti moju imovinu, nisam vidio djecu dvije godine”, urlao je u sudnici.

Cijelo to vrijeme je pružao aktivni otpor, pa i u trenutku kada su pravosudni policajci pokušali primijeniti sredstva prisile kako bi ga fizički svladali. Policajca koji mu je izdao upozorenje, 46-godišnjak je lakše ozlijedio u vidu eskorijacija na licu i lijevoj podlaktici te mu je zadao udarac u prsište te je došlo i do istegnuća leđnog mišića. Na kraju su pravosudni policajci uspjeli savladati pomorca, javlja Slobodna Dalmacija.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program