POZIV GRAĐANIMA IZ ZADARSKOG SDP-a: “Recite nam što želite”

Objavljeno: 15.9.2019. u 12:30
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Županijska organizacija SDP-a Zadarske županije otvara vrata za građane kroz program „Recite nam“.

“Svi zainteresirani žitelji naše županije mogu u od 18.00 do 20.00 sati, dana 16.09.09. u prostorijama SDP-a , Trg pet bunara 1 , Zadar doći i porazgovarati sa našim vijećnicima u skupštini. ‘Recite nam’ što želite da lokalna samouprava učini za Vas”, stoji u priopćenju iz ove stranke.

Program se održava svaki treći ponedjeljak u mjesecu.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
POZIV GRAĐANIMA IZ ZADARSKOG SDP-a: "Recite nam što želite", 1.0 out of 5 based on 1 rating

1 komentar za “POZIV GRAĐANIMA IZ ZADARSKOG SDP-a: “Recite nam što želite””

  1. evo da ne dolazim,vi ste, kako se dalo pročitati u novinama, u dobrim odnosima ostali sa svojim bivšim predsjednikom Novoselovićom, on nije bio u korupciji, kako vi tvrdite, već pošten i častan čovjek, zamolite ga da meni i mojim prijateljima omogući očitanje brojila za struju, dakle i nama a ne samo njima, kako bi dodatno na lagan način, šetajući se od kuće do kuće očitali brojila građjana, kao što to rade vaši vijećnici u gradskom vijeću i protu zakonito zaposleni službenici MUP-a, jer njegova-vaša tvrtka pošto u tvrtci rade tri člana go SDP-a i k tomu još i gradski vijećnici onda se ta ista tvrtka može nazvati i vašom.
    Vjerujem da će te u tom smislu udijeliti masu savjeta ljudima i naravno pomoći, a osobito glede činjenice, kako naruđžbenicama mimo javnog natječaja obavljati dobro plaćen posao, čišćenja, kakvog? to je navodno pod istragom.Predlažem da objavite skriptu, nama građanima, sa konferencije za tisak Novoselovića desetak dana prije nego što je izbila afera o njegovim poslovima u HEP-u, možda pomogne vašem članstvu, koje će masovno dolaziti kod vas po “mudrost”
    Ili je ova objava samo neka trapula za pozvane građane, jer tko će tamo biti u savjetodavnoj ulozi, očitači brojila gradski vijećnici, pa u čemu oni mogu savjetovati građane, pogodite sami .

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 2.7/5 (6 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program