POLITIČKI VRH NA DANU GALOVCA Longin: “Općina se bori s posljedicama propusta iz prethodnih razdoblja, a koji još uvijek utječu na svakodnevicu”

Objavljeno: 29.9.2019. u 11:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća u Galovcu je obilježen Dan općine i blagdan sv. Mihovila, nebeskog zaštitnika te ravnokotarske općine.

Proslavi su nazočili župan Zadarske županije Božidar Longin, zamjenik župana Šime Vicković, državni tajnik u ministarstvu mora, prometa i infrastrukture Josip Bilaver, pomoćnik ministra graditeljstva Zdravko Vukić, predsjednik ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta i brojni drugi uzvanici te mještani.

“Galovac je primjer male općine koja se bori s problemima koji su posljedica propusta iz prethodnih razdoblja, a koji još uvijek utječu na svakodnevicu. Stoga, mi u Županiji uvijek imamo razumijevanja i pružamo pomoć svim kvalitetnim aktivnostima lokalne samouprave čijim ostvarenjem će žiteljima biti pružena prilika za bolji i kvalitetniji život”, poručio je između ostalog župan Longin naglasivši kako ga posebno veseli sve veći razvoj ruralnog turizma u zaleđu Zadarske županije pa tako i na području Općine Galovac.

“Blizina mora, a mirno okruženje, uz kvalitetnu lokalnu gastronomiju, dobar je recept za razvoj ruralnog turizma koji ima veliki potencijal, o čemu svjedoče i brojke koje rastu iz godine u godinu. Dodatan iskorak razvoju turizma u zadarskom zaleđu trebala bi pružiti nedavno osnovana Turistička zajednica Ravni kotari koja pokriva područje šest općina i grada Benkovca”, dodao je Longin.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

3 komentara za “POLITIČKI VRH NA DANU GALOVCA Longin: “Općina se bori s posljedicama propusta iz prethodnih razdoblja, a koji još uvijek utječu na svakodnevicu””

 1. Blago se došlo najesti

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.5/5 (2 votes cast)
 2. Jadna nam majka ako su nam oni vrh !

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.3/5 (3 votes cast)
 3. A jesu nažalost

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program