NARODNA AKCIJA Proglašen isključivi gospodarski pojas Hrvatske

Objavljeno: 22.9.2019. u 22:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Dana 21.9.2019. godine u 17:10 sati na crti isključivog gospodarskog pojasa u organizaciji Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta u NARODNOJ AKCIJI proglašen je Isključivi gospodarski pojas hrvatske države (IGP), prema Konvenciji UN-a o pravu mora iz 1982. godine, čime je ostvaren državni suverenitet na još toliko Jadranskog mora kolikoga sada imamo, izvijestili su danas iz Stranke hrvatskog zajedništva.

Uz nazočnost oko 200 hrvatskih domoljuba prof. Zvonimir Šeparović proglasio je Isključivi gospodarski pojas hrvatske države u ime hrvatskog naroda, kada je i pročitana Deklaracija o proglašenju Isključivog gospodarskog pojasa (IGP) na hrvatskom dijelu Jadranskog mora, a admiral Davor Domazet-Lošo bacio je u more ploču od posebnog nehrđajućeg metala izgrađenu u hrvatskom zagorju s Deklaracijom i koordinatama kao dokaz sadašnjem i budućim hrvatskim naraštajima.

Navedena Deklaracija o proglašenju Isključivog gospodarskog pojasa (IGP) na hrvatskom dijeli Jadranskog mora biti će dostavljena UN-ovim i EU institucijama.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
NARODNA AKCIJA Proglašen isključivi gospodarski pojas Hrvatske, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

1 komentar za “NARODNA AKCIJA Proglašen isključivi gospodarski pojas Hrvatske”

  1. A, komedije…da su oni Talijanci od neki dan ovdje, pokazali bi vam “prosti” prst!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 1.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program