GAZIRANA PIĆA SU MU ‘POJELA’ MESO: Ova stravična fotografija je dokaz što vašem tijelu mogu napraviti tek dvije limenke

Objavljeno: 24.9.2019. u 16:02
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U bolnici je podvrgnut operaciji uklanjanja trule kože oko rane, nakon čega su ga liječili intenzivnim kurama antibiotika

Ako ne možete bez gaziranih sokova, sudbina ovoga muškarca iz Malezije mogla bi vas automatski odvratiti od te navike. Mohd Razin Mohamed (56) umalo je izgubio ruku zbog dijabetesa uzrokovanog svakodnevnim pijenjem gaziranih napitaka uz ručak.

Kroz ranu su mu se vidjele kosti

Pacijent je rekao kako je svakoga dana tijekom radnoga vremena pio minimalno dvije limenke zaslađenih sokova. Zbog toga je razvio dijabetes, a nedugo nakon dijagnoze, na leđima mu se otvorila rana, koja je vidno rasla, dok nije dosegnula veličinu šake.

Mohamed se tada prijavio u kliniku u gradu Selangoru. U toj fazi, ispod rane su mu se doslovno vidjele kosti. Nije poznato zašto pacijent ranije nije potražio liječničku pomoć. U bolnici je podvrgnut operaciji uklanjanja trule kože oko rane, nakon čega su ga liječili intenzivnim kurama antibiotika.

Više ne može pomicati ruku

U tim trenucima liječnici još nisu bili sigurni hoće li 56-godišnjaku morati amputirati ruku. Nasreću, uspjeli su mu spasiti ud, ali Mohamed više nije sposoban vratiti se na posao telekomunikacijskoga inženjera iz razloga što ne može pomicati ruku.

Također pati i od bolova u leđima zbog činjenice da mu je koža nakon zahvata zategnutija s jedne strane, nakon čega više ne može stajati i hodati uspravno. “Sada nema mjesta za kajanje. Znam samo da je sve ovo posljedica prekomjerne konzumacije šećera”, izjavio je Mohamed za Unilad.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program