AVA KARABATIĆ U UTRCI ZA PANTOVČAK! Starleta pozirala u toplesu i objavila veliku odluku – ‘Kandidirat ću se za predsjednicu Hrvatske!’

Objavljeno: 28.9.2019. u 13:23
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Još nije iznijela svoj program, ali najavljuje da će uskoro i o tome

U utrku za Pantovčak kreće i osebujna Ava Karabatić (31)! Svoju je odluku o kandidaturi za predsjednicu Hrvatske objavila na Instagramu i već dobila brojne poruke podrške svojih obožavatelja, koji su uvjereni kako svestrana umjetnica, profesorica i spisateljica ima ozbiljne šanse za osvajanje mandata.

Ne može gledati loše stvari

Karabatić je za priopćenje odluke o ulasku u politiku iskoristila svoje najmoćnije oružje. Nekadašnja starleta pozirala je u toplesu, a bradavice je prekrila dugom kosom.

“Ipak sam odlučila. Kandidirat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobivam na instagram i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari”, istaknula je Ava pa nastavila.

Ima li Avin režim šanse?

“Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno “hejt” komentara jer sam kao “starleta”, ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim”, samouvjereno je zaključila.

Karabatić još nije iznijela svoj program, ali najavljuje da će uskoro i o tome. “Hvala na medijskoj eksponiranosti, napokon da je iskoristim u pravom pravcu. Čitam mnogo komentara da nemam svoj program, ne brinite, imam toliko planova, a uskoro ću pisati detaljnije o tome”, poručila je na Instagramu.

Avu na ovoj društvenoj mreži prati više od 52.000 ljudi, od kojih je njih više od 400 već podržalo njezinu kandidaturu za predsjednicu države.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 2.3/5 (3 votes cast)
AVA KARABATIĆ U UTRCI ZA PANTOVČAK! Starleta pozirala u toplesu i objavila veliku odluku – ‘Kandidirat ću se za predsjednicu Hrvatske!’, 2.3 out of 5 based on 3 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program