Objavljeno: 25.8.2019. u 08:34

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Neovisni za Hrvatsku Zadar uputili su priopćenje za javnost pod naslovom “Konačni krah zadarskog SDP-a”. Potpisuje ga Mile Knežević, potpredsjednik GO NHR-a, a prenosimo ga u cijelosti:

“Dok šef oporbe i zadarskog SDP-a Antun Novoselović nakon malo jačeg pritiska i spominjanja njegova imena u lošem kontekstu glavom bez obzira napušta brod kojim je kako-tako upravljao u posljednje vrijeme ne osvrćući se za sobom, sudbina te stranke koja bi trebala biti najjača oporbena stranka svela se na par pojedinaca koji će imati itekako posla žele li vratiti bar malo starog ugleda i dostojanstva.

Antun Novoselović je osoba koja je, ne jednom nego desetke puta, prozvala razno razne ljude njihovim imenima i prezimenima ne mareći za njihov ugled.

Jedan od njegovih posljednjih ispada je mahanje nekim anonimnim pismom koje je kasnije nekim čudom završilo u rukama novinara. Tim pismom je Novoselović javno prozivao Matu Lukića, predsjednika NHR-a, za neke stvari koje je jednostavno mogao provjeriti sa par klikova na internetu, pogotovo ako uzmemo u obzir njegovo ranije istraživačko iskustvo.

Najveći borac protiv korupcije, nepotizma i svega ostalog negativnog, kako je bilo pratiti po određenim medijima, naprasno podnosi ostavku i odlazi u borbu protiv – kartela.

Pravi razlog njegove ostavke je trebao biti prije više od pola godine kad je doživio debakl epskih razmjera na izborima za Vijeća mjesnih odbora u Gradu Zadru gdje ga je NHR (za njega marginalna stranka) pregazila u doslovno sve i jednom odboru u kojemu su se naše liste susrele. Neovisni za Hrvatsku su tad sami izašli na izbore, za razliku od SDP-a koji je, usprkos koalicijskim partnerima, dobio manje glasova i upola manje mandata od nas.

No, on tada ne priznaje poraz, dapače nagrađuje Juru Zupčića mjestom u Gradskom vijeću kao nagradu za okruglih 20 glasova na Stanovima.

Veća katastrofa se događa na Jazinama 2 gdje SDP-ova tri gradska vijećnika i jedan županijski vijećnik dobivaju malo više od 30ak glasova.

Sve u svemu ova stranka sada ostaje na akterima poput ovih: ‘Među nominiranima za očitanja brojila na području Elektre Zadar, naime, našli su se vijećnici Jure Zubčić i Danijel Radeta‘.

Iako je ova stranka dobila samo sedam mandata u Gradskom vijeću od odlaska Sabine Glasovac, konstantno rotiraju gotovo pa čitavu listu u Gradskom vijeću. Pretpostavljamo razlog – ljuta potraga za novom moralnom vertikalom.

Ovo nisu kritike, ovo su činjenice i javnost mora biti upoznata s njima.

Na kraju se pokazalo, još jednom, da svi oni koji napadaju imaju putra na glavi i dakako da je napad najbolja obrana.”

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 3.8/5 (10 votes cast)
PRIOPĆENJE: "KONAČAN KRAH SDP-a" Zadarski NHR: "Novoselović je desetke puta neutemeljeno prozivao raznorazne ljude imenom i prezimenom, ne mareći za njihov ugled!", 3.8 out of 5 based on 10 ratings

2 komentara za “PRIOPĆENJE: “KONAČAN KRAH SDP-a” Zadarski NHR: “Novoselović je desetke puta neutemeljeno prozivao raznorazne ljude imenom i prezimenom, ne mareći za njihov ugled!””

1. Lažni Branitelj

Na našu veliku žalost, većina vas ima glavu u putru, a ne samo malo putra na glavi.
    Makar bi to tribao znati g. Knežević, jer Čistoća je kokošinjac podobnih, rodbine i ostalih nesposobni uhljeba.
    Čast vozačima i ostalima, koji uistinu njuše smrad smeća.

VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. NHR je jači trrnutno od Sdpa

VA:F [1.9.22_1171]