Plenković za Kurban-bajram: ‘Želim obilje mira i napretka’

Objavljeno: 11.8.2019. u 10:02
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Mešihatu Islamske zajednice i svim muslimanima u Hrvatskoj čestitam Kurban bajram, a svima želim obilje mira i napretka s nadom i željom za daljnju izgradnju dobrih odnosa, rekao je premijer u čestitki

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske vjerske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu efendiji Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u povodu blagdana Kurban-bajrama.

- U povodu nastupajućeg, najvećeg blagdana za muslimane, Kurban-bajrama, upućujem vam najiskrenije čestitke, sa željom da ovogodišnji Kurban-bajram provedete u krugu svojih obitelji, prijatelja, rodbine i susjeda, svjedočeći svoju vjeru i tradiciju. Neka vam predstojeći dani Kurban-bajrama budu poticaj za nova promišljanja i odricanja za dobrobit svoje zajednice i vjere. Mešihatu Islamske zajednice i svim muslimanima u Hrvatskoj čestitam Kurban bajram, a svima želim obilje mira i napretka s nadom i željom za daljnju izgradnju dobrih odnosa. Bajram šerif mubarek olsun – poručio je premijer, priopćila je Vladina Služba za odnose s javnošću.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Plenković za Kurban-bajram: 'Želim obilje mira i napretka' , 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program