Ljetni hit su dugi umjetni nokti na nogama, nekima je odvratno

Objavljeno: 04.8.2019. u 15:35
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Mislite da ste zadnjih godina vidjeli sve moguće trendove u pedikuri i da su ionako svi samo ‘varijacije na istu temu’? Novi nam hit u pedikuri pokazuje da nas neke stvari još mogu iznenaditi

Kroz sezone se mijenjaju i trendovi u ljepoti, pa tako i oni koji se tiču manikure, pedikure i izgleda noktiju. No, dok su se do sada trendovi u pedikuri razlikovali možda najviše u nijansama laka, pa se na nožnim prstima nosio lak tamnije ili svjetlije nijanse, ovog su se ljeta neke žene odlučile na stopalima nositi duge, umjetne nokte.E

Brz pogled na Instagramske profile i hashtag #LongToeNails (dugi nokti na nožnim prstima) pokazat će vam brojne fotografije ženskih stopala sa dugim i često umjetnim noktima, ponekad ‘obogaćenih’ i kričavim bojama. I premda je trend po mnogima čudan, ima onih koje je oduševio.

Francuska je pedikura tako dobila posve drugačije značenje. Svaku je od ovih fotografija lajkalo nekoliko stotina ljudi, a uglavnom su označene s tagovima ‘pedikura’ i ‘lijepo’”

Iako baš ne iznenađuje da nisu svi ljubitelji ovog najnovijeg ljetnog trenda, mnogi su komentirali i kako im je, ni manje ni više nego ‘odvratan’. Jedna je žena tako napisala “Ovo je uznemirujuće. Ovi prsti ne bi ni stali u moje tenisice.”

Druga se nadovezala s jednostavnim komentarom u kojem kaže: “Ovo je jednostavno pogrešno”, a teća je kratko dodala:

“Ne, definitivno NE NE!”

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Ljetni hit su dugi umjetni nokti na nogama, nekima je odvratno , 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program