IN MEMORIAM.

Objavljeno: 21.8.2019. u 10:43
Autor: , e-mail: online@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Član Glavnog odbora i predsjednik Gradskog odbora SDP-a u Zadru, gradski vijećnik Antun Novoselović jučer poslijepodne dao je ostavku na sve stranačke funkcije i ispunio ispisnicu.

U žalosnoj povorci za njegovim stranačkim lijesom prvi je zakoračio Marko Pupić Bakrač, koji je objavio sliku spomenika Bana Jelačića na konju sa zagrebačkog Trga, a za njim i vjerna PR ekipa zadarske Slobodne Dalmacije koja je ispisala epitaf:

„Ne želi da stranka bude talac njegovih postupaka i borbe protiv udruženog, dobro umreženog zadarskog kartela!“

Mene su prijatelji upozorili da budem na oprezu: „može ti se nešto dogoditi“. Kao, ne znam ja s kime imam posla.

Mislim da sam dosad naučila:

- s čovjekom vrlo neobične životne priče, nalik bajci. I iz Krim policije svojevremeno je otišao u mirovinu „na vlastiti zahtjev“, baš kao jučer iz SDP-a. Slutnju dijela medija da iza njegova odlaska stoji nešto više (?), nešto slično milijunima koji stoje iza napuštanja stranke, pokušao je i još pokušava na Sudu naplatiti tisućama kuna;

- s rekorderom u naplati vještačenja Županijskom sudu u Zadru;

- s kvazi političarom koji je iza dimne zavjese “drž’te lopova” sklopio milijunske ugovore s javnom tvrtkom i uz nečiju ih pomoć držao u tajnosti sve do uplitanja Policije i Državnog odvjetništva;

- s čistačem zadarske Elektre koji se u poslu izgleda zanio malo više nego je trebao i(li) mislio da može…

I, i dalje misli da ima pravo na sve to. I više…

Dok mu urede pretresa policija, a stranka ga se odriče, Državna komisija poništava natječaje, on i dalje poziva na obračune, priča o „hajkama“ i o “umreženom zadarskom kartelu”, te prijeti osvetom „pravnim i drugim sredstvima“.

Jedina hajka koja se ovdje događala, kako smo potpuno slučajno otkrili, jest ona “Lav zaštite” na Elektru Zadar; tko su članovi „kartela“ koji je to organizirao i držao od očiju javnosti otkrit će Policija; a pravorijek će dati domaće pravosuđe.

Jedina hobotnica koja se nazire u ovoj priči jest ona koja za glavu ima tvrtku “Lav zaštita”, a pipke duboko u Elektri Zadar.

Ništa časno nema u jučerašnjoj objavi Antuna Novoselovića da odlazi iz SDP-a.

Još jedna notorna laž.

Jednako kao što je zbog milijuna iz Elektre Zadar za sobom povukao najbliže prijatelje i članove obitelji povukao bi on vrlo spremno i svoju stranku, da je kojim slučajem stranka stala iza njega. „Reci dok ti ne kažu“ varijanta.

Ne, ovo je samo repriza situacije oko njegova odlaska iz PU zadarske. Mutni poslovi i mutni odlasci, uz vrlo plastičnu najavu osvetničkog pohoda.

Kad se iz današnje perspektive sjetim da je politički deložirani Novoselović nekada bio šef Krim policije u Zadru, naježim se.

Što li je tek tamo godinama radio, ako je ovoliki nered u samo deset mjeseci napravio u Elektri?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.5/5 (8 votes cast)
IN MEMORIAM., 4.5 out of 5 based on 8 ratings

2 komentara za “IN MEMORIAM.”

 1. Lažni Branitelj

  Kad se iz današnje perspektive sjetim da je politički deložirani Novoselović nekada bio šef Krim policije u Zadru, naježim se.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 2. Ja se uopće ne naježim
  Znam da su oni izrežirali kompletan rat prije dvadeset i osam godina i narode nahuškali na pokolje i sebi osigurali egzistenciju pljačkom
  Danas u Zadru nema četrdeset tisuća radnih mjesta zbog njih
  Ovakvi mafijaši su krivci za sve
  Tito ih je školovao i Hrvatsku Državu opljačkali do temelja banditi, ubojice manijaci
  Pogledajte vozni park u Tiz zgradama, odakle
  Pogledajte Diklo i suce i odvjetnike
  Isti oni koji su podržavali 1991 i njihovi roditelji suci policajci ravnatelji su Hrvatsku Državu opljačkali i narod hrvatski ubili gore nego što četnici masovne ubojice su nas ubijali pet godina
  I narod još šuti

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program