“Generala” u kinima do sada pogledalo gotovo 30.000 gledatelja

Objavljeno: 12.8.2019. u 17:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Film ‘General’, redatelja Antuna Vrdoljaka ne prestaje izazivati zanimanje kod domaće publike te je tako od otvaranja, film u kinima do sada pogledalo 28 383 gledatelja što je jedno od najboljih otvaranja hrvatskog filma od osamostaljenja.

Film o životu generala Ante Gotovine najveći je interes izazvao na područjima Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Zagrebačke županije. Krasi ga raskošna produkcija koju hrvatska kinematografija do sada nije vidjela, a sniman je na autentičnim lokacijama na kojima je bila prisutna i Hrvatska vojska koja je pomogla realizaciji filma i tehnikom i ljudstvom.

Napeta radnja, emotivne scene, kvalitetna produkcija plus snažna glumačka postava dobitna su kombinacija za pune kino dvorane. U naslovnoj ulozi je naša holivudska zvijezda Goran Višnjić, a uz u filmu igraju i Mustafa Nadarević u ulozi generala Janka Bobetka, Tarik Filipović kao general Davor Domazet Lošo, Boris Svrtan kao general Ante Roso, a tu su i Armand Assante, Borko Perić, Marijana Mikulić, Sreten Mokrović, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Goran Navojec te mnogi drugi. ‘General’ je film u kojem su svoje posljednje uloge odigrali velikan Ivo Gregurević te mladi talentirani glumac Robert Budak.

‘General’ je simbolično prvi dan prikazan u kinima 05. kolovoza, na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Film sada redovno igra u svim kinima diljem Hrvatske, a svoje kino ulaznice možete nabaviti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online klikom na link http://bit.ly/GeneralHR

Trailer:

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.8/5 (5 votes cast)
"Generala" u kinima do sada pogledalo gotovo 30.000 gledatelja, 1.8 out of 5 based on 5 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program