EVO KAKO RAZGOVARAJU VIJEĆNICI AKCIJE MLADIH KAD MISLE DA NITKO NE SLUŠA: Kotlar: “Razmišljam kako bi moga mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom”; Botić: “Poći će oni brzo u pm, odakle su i došli!”

Objavljeno: 19.8.2019. u 18:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

“Nakon tisuću recenzija, koju stotinu više rezervacija i par tisuća ugošćenih turista, danas prvi put najozbiljnije razmišljam kako bi moga mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom…” – stoji u objavi na Facebooku Kristijana Kotlara, zadarskog gradskog vijećnika Akcije mladih koji je ne tako davno javnosti uputio otvoreno pismo u kojemu je upozorio kako je “Zadar devastiran kulturološki, tradicionalno i građanski”, te konstatirao da se “svaki Zadranin s pravom pita da li se nalazi u Gradu ili u nekoj balkanskoj palanki”.

“Turistima više nismo u mogućnosti ponuditi niti sunce ni more u nekom normalnom okružju”, dodao je tada.

Na njegovu novu ideju “obogaćivanja” turističke ponude “palicom”, na koju nam je pozornost skrenuo čitatelj (podaci poznati redakciji), nije ravnodušna ostala ni njegova kolegica iz AM, Marjana Šešelja Botić koja ga je podržala u objavi, dodajući:

“Ne daj se Kiki, poći će oni brzo ća u pm odakle su i došli. Izdrži!”

Na brojne komentare podrške prijatelja s Facebooka, Kotlar objavljuje i fotografiju spornog mu turista (?), te dodaje da će im “istetovirati Bana Jelačića na čelo, j**a im pas mater”:

“Pogledajte najveće napadače zadarskog turizma, članove Akcije Mladih, kako se odnose prema turistima. Marjana Šešelja Botić bila je treća na listi Kolakušića za EU izbore i gradski vijećnik Kristijan Kotlar koji je glavni ekspert za turizam – koje riječi koriste i kako se ponašaju?” – pita se naš čitatelj.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 4.4/5 (13 votes cast)
EVO KAKO RAZGOVARAJU VIJEĆNICI AKCIJE MLADIH KAD MISLE DA NITKO NE SLUŠA: Kotlar: "Razmišljam kako bi moga mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom"; Botić: "Poći će oni brzo u pm, odakle su i došli!", 4.4 out of 5 based on 13 ratings

9 komentara za “EVO KAKO RAZGOVARAJU VIJEĆNICI AKCIJE MLADIH KAD MISLE DA NITKO NE SLUŠA: Kotlar: “Razmišljam kako bi moga mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom”; Botić: “Poći će oni brzo u pm, odakle su i došli!””

 1. Kakvi manijaci strašno

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 2. Pa nisu li to oni isti zavidnog imanja nekretnina a svi redom rade na okruglom pečatu, koji bi probleme rješavali sjekirama, tukli se po skupštini, zazivali u pomoć pašića, što pod krinkom empatije za svoje građane u svojim kvazi priopćenjima napadaju i ideje a nedaj bože spomenut neke vrijedne projekte, i što je najgore u tome ih svsrdno pomažu naši “nezavisni” lokalni mediji. A sada kod svih osim jednog (čast iznimkama) totalni muk.
  Toliko o objektivnom informiranju tih medija. Samo se nadam da će gornji tekst pročitat i oni koji se bore protiv ovakvog načina ponašanja.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 3. Plaćenički tekstovi se nastavljaju! Intelektualna i moralna sramota ovog nazovi grada!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 1.3/5 (3 votes cast)
 4. Kakav ološ nisu normalni

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 5. Akcija mladih ?? Brte, paridu ka face koje ce skoran u pemziju…oliti mirovinu

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
 6. Oti..Nenad nesho Neshovic… jema zvucno ime i prezime..pravi Rvatn`a… mladi sokol sa visina i naobrazbenih shirina…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
 7. Pa niste valjda očekivali da će citirati Dante-a ili Shakespeare-a,ha,ha,ha…………..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  • Nisu oni sposobni citirati niti “Mirka i Slavka”.
   Najjača literatura ikad pročitana im je bila knjižica naslova ”User Manual” njihovih mobitela.

   Visok!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
 8. Postovani, lijepo od vas sto ste se ispricali javno i priznali gresku. Vjerujem da ste se umorili od silnog posla. Nemojte zamjeriti, ali moram primjetiti … ali niste li vi u rodu s mladim gospodinom Kotlarom, koji je prije par godine( mozda i vise) ubio čovjeka, jer eto i on je bio iznerviran?
  Mozda ako vam smijem savjetovati, bolje da se držite uredskog stola luke uprave preko kojeg prodajete vezove u lucici,koju su domacini godinama radili bez tude pomoci, gospodi iz unutrasnjosti, na racun vaseg prezimena.
  Samo primjecujem…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program