BIOGRAD Danas dođite na besplatnu predstavu Who the f… is Biba?

Objavljeno: 26.8.2019. u 11:11
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Dramatična komedija Who the f… is Biba? u kojoj glume popularni Slavko Sobin i Petra Kurtela na ljetnoj je turneji po Jadranskoj obali. Nakon što su oduševili publiku u Splitu, Sutivanu, Bolu, Postiri i Puli danas (26.8.) gostuju u Biogradu na Moru na Narodnom trgu u 21 sat.

Radnja predstave:

Je li ovo komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema. Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

U kojem su to trenutku mladom paru konci iskliznuli iz ruku – pitanje je na koje će poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela tražiti odgovore. Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, i produkciji B GLAD Produkcije dolazi nova suvremena i urbana hit predstava. Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the f… is Biba?!

Autor: Igor Weidlich

Režija: Boris Kovačević

Igraju: Slavko Sobin i Petra Kurtela

Ulaz je besplatan.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program