VEČERAS NA TRGU Koncert duhovne glazbe – kninski Vis David i Tea Vidaić

Objavljeno: 18.7.2019. u 08:10
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

6. KONCERT DUHOVNE GLAZBE ´STIHOVIMA I NOTAMA SLAVIMO BOGA´ | NARODNI TRG | 18.07. U 21 SAT

Ove godine na koncertu duhovne glazbe nastupaju VIS David iz Knina i zadarska kantautorica Tea Vidaić.

Vis David, band mladih je iz Knina koji svira isključivo duhovnu kršćansku glazbu.

Sudjelovali su na niz koncerata i festivalima suvremene kršćanske glazbe u Hrvatskoj te na nekoliko nastupa i izvan Hrvatske.

Band djeluje od 2013. kao slavljenički tim, animiraju duhovne obnove, seminare, slavljeničke večeri, svete mise i klanjanja u svojoj i drugim župama.

Aktivno sudjeluju u organizaciji “Salve Regina” dani hvale i slave Božje koji se održavaju u Kninu svakog zadnjeg vikenda u srpnju te također organiziraju Božični koncert u Kninu zajedno sa svojim župnikom.

Aktivno rade na svojim autorskim pjesmama i obradama stranih kršćanskih pjesama a na koncertu duhovne glazbe “Stihovima i Notama slavimo Boga” na Narodnom trgu Zadar predstavit će svoje autorske skladbe a i već svima poznate kršćanske uspješnice domaćih i stranih autora.

Tea Vidaić zadarska je kantautorica poznata široj javnosti svojim nastupima na festivalima zabavne i mediteranske glazbe kao i na koncertima i festivalima moderne kršćanske glazbe. Dobitnica je različitih nagrada za svoje autorske pjesme a nedavno je u Koncertnoj dvorani Kneževe palače u Zadru održala promociju svog autorskog albuma „Čudesni i Bog”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program