“Tarzan” na 25. Zadarskom kazališnom ljetu

Objavljeno: 01.7.2019. u 12:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Na 25. Zadarskom kazališnom ljetu sutra, 2. srpnja u 21:30 sati pogledajte hit predstavu HNK Zadar, TARZAN višestruko nagrađivanog slovenskog pisca i dramatičara Roka Vilčnika u režiji Matjaža Latina. Igraju: Alen Liverić, Žana Bumber i Dean Krivačić. Premijerno je izvedena u prosincu 2018. godine u HNK Zadar uz odlične reakcije domaće i strane publike te medija.

Ulaznice su u prodaji na blagajni HNK Zadar od 11 do 13 sati, na sustavu www.croatia-tickets.com i sat vremena prije početka predstave na blagajni HNK Zadar. Cijena ulaznice iznosi 50,00 kuna.

[ Rok Vilčnik rokgre, TARZAN ]

režija: Matjaž Latin

scenografija: Ljerka Hribar

kostimografija: Marija Šarić Ban

glazba: Ivan Ivić

scenski pokret: Lada Petrovski Ternovšek

oblikovanje svjetla: Frane Papić

ULOGE:

TARZAN: Alen Liverić

JANE: Žana Bumber

HIJENA MIKE: Dean Krivačić

I

IMPRESARIO: Mimi Zadarski

inspicijent: Mimi Zadarski

izrada kostima: Vernarda Stipaničev

fotograf predstave: Željko Karavida K&K

Što se događa Tarzanu i Jane nakon što su pobijedili sve prepreke na putu svoje ljubavi? Na prvi pogled, sitni nesporazumi i nesuglasice, malo ljubomore i zasićenosti, ali uglavnom vrlo neudobni uvjeti za život u džungli! Kada se u igru umiješa rafinirana i kozmopolitska hijena Mike, igra tek započinje… Ljubavni trokut u dalekoj džungli otvara brojna pitanja iz materijalističkog svijeta u kojem danas živimo.

Ulaznice su u prodaji od petka 18.1. na blagajni HNK Zadar ( 11-13h, 18-20h). Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji iznosi 40,00 kuna.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program