SJAJNE VIJESTI IZ AK ALOJZIJE STEPINAC: Zadranka Laura Bartulov pozvana u atletsku reprezentaciju

Objavljeno: 11.7.2019. u 09:17
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Mlada i perspektivna atletičarka atletskog kluba Alojzije Stepinac Zadar Laura Bartulov pozvana je u atletsku reprezentaciju koja će nastupiti u skoku udalj na prvenstvu balkana za mlađe juniorke.

Laura je državna prvakinja u skoku udalj za mlađe juniorke 5.74 i stim rezultatom je trenutno najbolja u skoku udalj i među juniorkama u Hrvatskoj.

- Očekujem dobar nastup spremna sam marljivo treniram i nadam se odličnim skokovima jer će i konkurencija biti jaka. Zahvaljujem izborniku Dragi Palčiću na pozivu jer nositi nacionalni dres je nešto posebno što me veseli, kazala je.

Na put ua Istambul iz Zadra putuje i Sara Šandrić AK Olimpionik u skoku uvis a veliko priznanje radu u zadarskoj atletici upotpunjuje trener u AK Alojzije Stepinac Mate Bulić koji također putuje s reprezentacijom.

- Ono što smo najavljivali to pomalo i ostvarujemo razvijamo klub u svim dobnim uzrastima od limača do seniora , radimo strpljivo i na duge staze. Poziv naših atletičara i trenera u reprezentaciju je tome dokaz a i poticaj ostalima u klubu da marljivo treniraju i ustraju na svom sportskom putu Laura sretno u Istambulu, izjavio je predsjednik kluba Mladen Peša

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
SJAJNE VIJESTI IZ AK ALOJZIJE STEPINAC: Zadranka Laura Bartulov pozvana u atletsku reprezentaciju, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program