SINOĆNJE UPOZORENJE FB GRUPE “MAME IZ ZADRA “Opljačkana dva stana na Relji, jedan u TIZ-u – dvije cure traže zlato u ekspres akcijama!”

Objavljeno: 12.7.2019. u 08:20
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

“Drage mame, zaključavajte i čuvajte svoje domove. Danas popodne su na Relji opljačkana dva stana i jedan u TIZ-ovim zgradama (koliko mi je poznato). Dvije cure traže zlato u ekspres akcijama, a prije toga provjeravaju koga ima doma i muvaju se po kvartu.

Ako nam netko može pomoći u potrazi za počiniteljicama snimkama nadzornih kamera bilo gdje u krugu Relje, bili bismo jako zahvalni”, stoji u sinoćnjoj objavi u popularnoj zadarskoj Facebook grupi Mame iz Zadra:

Prema neslužbenim informacijama kojima raspolažemo, najmanje jedan od provaljenih stanova na Relji ima protuprovalna vrata koja u vrijeme provale nisu bila zaključana. Vlasnik je vjerojatno (pogrešno) smatrao da se takva vrata ne trebaju zaključavati, da bi otežala ili onemogućila posao provalniku. Istina je, kako smo u više navrata pisali, sasvim drukčija.

I prema navodima iz zadarske Policije koja je također u više navrata upozoravala na istu stvar, nezaključana protuprovalna vrata jednako je jednostavno otvoriti kao i zaključana obična vrata – karticom.

Prije koji dan objavili smo i video jednog Splićanina o upravo toj temi (LINK).

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (4 votes cast)
SINOĆNJE UPOZORENJE FB GRUPE "MAME IZ ZADRA "Opljačkana dva stana na Relji, jedan u TIZ-u - dvije cure traže zlato u ekspres akcijama!", 1.0 out of 5 based on 4 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program