POREZNICI OD DANAS U NOVOJ AKCIJI: 24-satna kontrola štandova, tržnica, ugostitelja i rent-a-car agencija

Objavljeno: 11.7.2019. u 08:20
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U cilju sprječavanja sive ekonomije i zaštite Državnog proračuna, stoji u objavi iz Porezne uprave, ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će u sklopu redovnih nadzornih aktivnosti u razdoblju od 11. – 17.7.2019. godine nadzore fiskalizacije na cijelom području Republike Hrvatske.

Nadzori će se s posebnim naglaskom provoditi na jadranskoj obali i otocima, svakodnevno uz 24 satnu nazočnost na terenu.

Nadzornim aktivnostima bit će obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost:

- G 47.8 – Trgovina na malo na štandovima i tržnicama,

- I 56.2 – Djelatnosti keteringa i ostale djelatnosti pripreme i usluživanja pića,

- N 77.11 – Iznajmljivanje i davanje u zakup (leasing) automobila i motornih vozila lake kategorije.

“Podsjećamo, Ministarstvo financija – Porezna uprava 1. srpnja 2019. godine pokrenula je novu kampanju i nagradnu igru „Bez računa se ne računa“ te vas poziva da se i ovaj put aktivno uključite u borbu protiv sive ekonomije, utaje poreza i nelojalne konkurencije na tržištu. U tijeku je prvo kolo nagradne igre koja traje do 24. ožujka 2020. godine. Građani, tražite račun za svaki kupljeni proizvod i obavljenu vam uslugu. Provjerite ispravnost računa na sljedećoj poveznici: www.provjeri-racun.hr/ i prijavite nepravilnosti Poreznoj upravi. Jer, novac namijenjen državnom proračunu je i vaš novac”, piše Porezna.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
POREZNICI OD DANAS U NOVOJ AKCIJI: 24-satna kontrola štandova, tržnica, ugostitelja i rent-a-car agencija, 1.0 out of 5 based on 1 rating

2 komentara za “POREZNICI OD DANAS U NOVOJ AKCIJI: 24-satna kontrola štandova, tržnica, ugostitelja i rent-a-car agencija”

  1. eto njih opet …nego kad će posjetiti Kuščevića…Marića …i ostale ministre …

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Nikada neće posjetiti tu bagru nego bagru treba pohvatati i oduzeti im sve što je na njima na ljubavnicama na roditeljima na tajnim računima i oduzeti im državljanstvo protjerati opet u Argentinu zauvijek bagru

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program