POČINJE QUEENVENTION U ZADRU: “Doručak sa Freddiejem” i koncert Queen Tribute Banda na Forumu

Objavljeno: 18.7.2019. u 08:16
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

QUEENVENTION je glazbeni projekt posvećen grupi Queen i glazbenom POP/ROCK pravcu koja se održava kao tema premijernog izdanja VAICANTO FESTIVALA.

Najveći europski Queen Tribute Band donosi spektakularan show od čak 50 vrhunskih glazbenika redom članova simfonijskog orkestra koji će u specijalnom aranžmanu zajedno sa umjetničkim zborom izvoditi najveće uspješnice jednog od najutjecajnijih bendova svih vremena zajedno a u jednom djelu će im se pridružiti i nadolazeća svjetska sopranistička zvijezda Nela Šarić.

Queen Real Tribute u deset godina postojanja obišao je čitav svijet. Samo u Brazilu odsvirali su više od 70 koncerata u čak četiri briljatne turneje, a na koncertnim postajama koje su obišli nalaze im se još i Portugal, Kina, Rusija, Italija, Francuska, Češka, Švicarska, Austrija, Bugarska, Rumunjska, Makedonija, Slovenija, Crna Gora te Hrvatska.

Svojim talentom preslikavanja originala zadivili su zapanjenu publiku, a 2008. upravo u Zagrebu snimili su i live koji je izašao na DVD-u „Magic Rhapsody“.

Posljednji rasprodani koncerti u Lisinskom, Sava centru te Mariboru samo su dokaz energije kojom zrači ovaj glazbeni projekt.

Detalji kojima bend posvećuje pozornost u scenskom nastupu su također fascinantni.

Frontmen nosi identične kostime kakve je nosio karizmatični Freddie Mercury, gitarist koristi model gitare baš kao i Brian May te svira kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarao originalni Queen zvuk.

„The Show Must Go On“, „We Will Rock You“, „Bohemian Rhapsody“, „I Want To Break Free“ i „We Are The Champions“ samo su neki od megahitova legendarne grupe Queen koje će uz Queen Real Tribute u posebnom aranžmanu interpretirati simfonijski orkestar i zbor predvođen dirigentom.

PROGRAM:

Q&A panel i predavanje Peter Freestone

Mjesto održavanja: atrij palače Cedulin

Datum: 19. srpnja 2019.

Početak: 20.45

„Dinner with Freddie“

Mjesto održavanja: atrij palače Cedulin

Datum: 20. srpnja 2019.

Početak: 21.00

QUEEN REAL tribute SYMPHONY vol.1 Zadar

Mjesto održavanja: Forum, Zadar

Osobe s invaliditetom ulaze besplatno. Poželjno je da budu u pratnji jedne ososbe koja će im asistrirati pri ulazu. Pratnja plaća punu cijenu ulaznice.

Djeca do 14 godina ulaz besplatno, uz pratnju punoljetne osobe.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
POČINJE QUEENVENTION U ZADRU: "Doručak sa Freddiejem" i koncert Queen Tribute Banda na Forumu, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program