OLUJNA BURA! Ne vozi katamaran za Pulu, Sv. Rokom sa 60 km/h

Objavljeno: 10.7.2019. u 08:10
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorena je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica. Obilazak za ostala vozila je starom cestom DC3 kroz Gorski kotar, javlja HAK.

Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), a između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II.skupina).

Na autocesti A1 između vijadukta Božići i južnog dijela tunela Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h zbog jakog vjetra i mokrog kolnika.

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski. Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila, pozivaju iz HAK-a.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije Pula – Mali Lošinj – Zadar i Mali Lošinj – Cres – Rijeka.

Ostali katamarani i trajekti za sada plove redovito.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program