OD DANAS NOVA AKCIJA POREZNE I CARINE! Inspektori u 24-satnom nadzoru fiskalizacije u taksijima, kafićima, frizerskim i beauty salonima!

Objavljeno: 18.7.2019. u 08:20
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Novo priopćenje vezano za nadzorne aktivnosti Porezne i Carinske uprave:

U cilju sprječavanja sive ekonomije i zaštite Državnog proračuna ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provodit će u sklopu redovnih nadzornih aktivnosti u razdoblju od 18. – 24.7.2019. godine nadzore fiskalizacije na cijelom području Republike Hrvatske. Nadzori će se s posebnim naglaskom provoditi na jadranskoj obali i otocima, svakodnevno uz 24 satnu nazočnost na terenu.

Nadzornim aktivnostima bit će obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost:

- H 49.32 – Taksi služba,

- I 56.30 – Djelatnost pripreme i usluživanja pića,

- S 96.02 –Frizerski saloni i saloni za uljepšavanje.

“Podsjećamo, Ministarstvo financija – Porezna uprava 1. srpnja 2019. godine pokrenula je novu kampanju i nagradnu igru „Bez računa se ne računa“ te vas poziva da se i ovaj put aktivno uključite u borbu protiv sive ekonomije, utaje poreza i nelojalne konkurencije na tržištu. U tijeku je prvo kolo nagradne igre koja traje do 24. ožujka 2020. godine. Građani, tražite račun za svaki kupljeni proizvod i obavljenu vam uslugu. Provjerite ispravnost računa na sljedećoj poveznici: www.provjeri-racun.hr/ i prijavite nepravilnosti Poreznoj upravi. Jer, novac namijenjen državnom proračunu je i vaš novac”, poručuju iz Porezne uprave.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (2 votes cast)
OD DANAS NOVA AKCIJA POREZNE I CARINE! Inspektori u 24-satnom nadzoru fiskalizacije u taksijima, kafićima, frizerskim i beauty salonima!, 1.0 out of 5 based on 2 ratings

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program