NP PAKLENICA: Prilika da postanete vikend heroj!

Objavljeno: 10.7.2019. u 11:00
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

“Svijet pripada ljudima koji će napraviti korak više i koji će nesebično raditi za boljitak drugih. Želiš li na tri dana postati dio ekipe HGSS-a i saznati iz prve ruke kako ovi moderni heroji spašavaju živote? Natječi se za jedno od 10 mjesta u Allianz Explorer Campu i osvoji nezaboravni vikend u kanjonu Velike Paklenice, gdje ćeš sudjelovati u vježbama spašavanja, saznati uzbudljive detalje iz akcija, steći neprocjenjiva iskustva koja će te oplemeniti. Podijeli s nama svoje ideje o tome kako u budućnosti možemo biti još bolji i učinkovitiji”, stoji u pozivu iz NP Paklenica:

“Čekamo te u Allianz Explorer Campu u Starigrad Paklenici 20. – 22. rujna 2019.”

Što je tvoj zadatak?

Hrvatsku gorsku službu spašavanja čini oko 800 alpinista, speleologa, visokogorskih planinara i skijaša, a iza sebe imaju više od 6.000 akcija u svojih 60 godina djelovanja. Članovi HGSS-a za obavljene akcije spašavanja ne dobivaju naknadu i rade taj izrazito zahtjevan posao iz čiste ljubavi i nesebične želje za pomaganjem drugima.

Allianz Explorer program kroz individualne priče i ideje pojedinaca pronalazi put za buduća rješenja različitih problema, a u cilju boljitka zajednice.

Zamisli da si odabran/a napraviti nešto veliko za svijet. Dobio/la si neograničene resurse i svu moguću ljudsku i tehnološku pomoć da stvoriš promjenu koja će unaprijediti živote mnogih. Što želiš istražiti?

Zakorači u budućnost i opiši nam kako će tvoja ideja zasjati i po čemu će te pamtiti generacije koje dolaze?

Rok za prijave je do 15. srpnja 2019.

Svi detalji OVDJE.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program