Dvadesetak osnovnoškolaca na Višnjiku uči softball

Objavljeno: 12.7.2019. u 11:15
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Programi besplatnih sportskih sadržaja i aktivnosti za djecu koji su na prijedlog Snježane Jurinić osmišljeni u UO za kulturu i šport u Gradu Zadru, a godinama ih uspješno provodi Športska zajednica Grada Zadra, ovo su ljeto nastavljeni školom softballa. U Športskom centru Višnjik taj program zajednički ostvaruju SK Donat i Športska zajednica Grada Zadra.

– Na terenu u sklopu ŠC-a Višnjik, gdje naš klub redovito održava treninge, do 19. srpnja trajat će ljetna škola softballa – kaže Luka Bekić, trener u klubu i voditelj ove ljetne škole.

U programu je dvadesetak djece iz zadarskih osnovnih škola.

– Već su u dobroj mjeri svladali osnove ove zanimljive igre, tehniku i mehaniku i veoma su motivirani. Mi iz kluba zadovoljni smo odazivom, posebno što je ovo prvi put da se organizira ovakav oblik rada s djecom i realno je očekivati da će dio polaznika ove ljetne škole i ujesen nastaviti s radom u klubu u našim mlađim kategorijama.

Zanimljivo je da će polaznici ljetne škole softballa 24. srpnja imati i svoj prvi javni nastup.

– Toga dana u Zadru će biti hrvatska dječja reprezentacija i dogovorili smo međusobnu utakmicu. O terminu ćemo naknadno izvijestiti javnost.

Iz Športske zajednice Grada Zadra, koja je polaznicima osigurala i podijelila i prigodne majice, u ovom projektu kao treneri sudjeluju Ružica Špralja i Josip Vuković, a iz SK Donat, osim Luke Bekića, još i Tihana Lokin, Snježana Ćurić i Romana Župan.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program