Zoran Milanović ide u utrku za Pantovčak

Objavljeno: 17.6.2019. u 17:54
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Predsjedništvo SDP-a donijelo je odluku da njihov kandidat na predsjedničkim izborima bude Zoran Milanović. Da kreće u utrku za Panovčak sam Milanović objavio je na svom Facebook profilu. Objavio je kako će mu slogan biti: “Predsjednik s karakterom”.

- Predložit ću na slijedećoj sjednici Glavnog odbora Zorana Milanovića za SDP-ovog predsjedničkog kandidata. Za to sam dobio potporu Predsjedništva. Ovom odlukom nastavljamo borbu za ravnopravnu Hrvatsku u kojoj ne dijelimo ljude i borbu rame uz rame za život dostojan čovjeka. SDP od Milanovića očekuje pobjedu na izborima i da vrati diginitet funkciji predsjednika države, objavio je nakon sjednice Predsjedništva Davor Bernardić.

- Uvijek su bila samo tri čovjeka “u igri”, bivši predsjednik Ivo Josipović, bivši premijer Zoran Milanović i bivši ministar vanjskih poslova Tonino Picula. Bilo je više ideja, ali naprosto smo se odlučili na “shortcut”, napravljene su ankete prema kojima je Milanović osvojio oko 50 posto. Picula je otklonio mogućnost kandidature već prije, a Milanović je vrlo jasno izjavio da bi bio kandidat, izjavio je uoči sjednice Rajko Ostojić.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 2.3/5 (6 votes cast)
Zoran Milanović ide u utrku za Pantovčak, 2.3 out of 5 based on 6 ratings

2 komentara za “Zoran Milanović ide u utrku za Pantovčak”

 1. Ha ha ha ha ha…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
 2. OD jednog Predsjednika RH OČEKUJEM da:
  _POŠTUJE svoj narod
  _SLUŠA glas naroda
  _SLUŽI svom narodu
  Svaki od mogućih kandidata mora imati”karakter”,samo to je nešto drugo od onoga što dotični gospodin, pod time,očito misli!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/5 (3 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program