“VOLIM SVOJU ŽUPANIJU” Fotografije izložbe idu OB Zadar

Objavljeno: 11.6.2019. u 10:10
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Primopredaja fotografija izložbe „Volim svoju županiju“ održat će se u petak 14. lipnja 2019. godine u prostorijama Poliklinike Opće bolnice Zadar

Posljednje tri godine građani Zadarske županije najaktivnije sudjeluju u foto natječaju „Volim svoju županiju“ u organizaciji Hrvatske zajednice županija. S ciljem povezivanja svih dijelova Lijepe Naše i poticanja sugrađana na razmišljanje o posebnostima različitih kutaka Republike Hrvatske, najbolje fotografije iz svih županija svake godine čine postav putujuće izložbe koja je do sada obišla preko 1000 kilometara – od Osijeka sve do Dubrovnika.

Postav izložbe „Volim svoju županiju“ 2018. s ukupno 22 fotografije (20 županija i grad Zagreb te pobjednička fotografija prema glasovima na Facebooku) Hrvatska zajednica županija donirat će Poliklinici Opće bolnice Zadar.

“Želja nam je da pacijentima i njihovim posjetiteljima vrijeme u bolnici ostane u što ljepšem sjećanju”, kažu iz Zajednice.

Fotografije će ravnatelju Željku Čulini uručiti predsjednik Hrvatske zajednice županija i župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk te župan Zadarske županije Božidar Longin.

Djela čak dvaju autora iz postava „Volim svoju županiju“ 2018. dolaze iz Zadarske županije – stručni žiri proglasio je fotografiju Danijele Pedišić najboljom u Zadarskoj županiji, a Ivan Knežević osvojio je prvo mjestu prema broju glasova prikupljenim putem Facebooka.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program