TOP 8 Veliki uspjeh malih paških stolnotenisača

Objavljeno: 10.6.2019. u 15:20
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

U organizaciji STK PAG, 09.06.2019. u školskoj sportskoj dvorani je održano završno natjecanje sezone 2018/2019. TOP 8 u stolnom tenisu za klince i klinceze dalmatinske regije.

TOP 8 je kruna natjecanja kroz cijelu sezonu, gdje se je 40-tak djece natjecalo na četiri otvorena turnira, prvenstvu regije i TOP 8, što će ukupno dati rang listu najboljih klinaca i klinceza u Dalmaciji.

Natjecanje su otvorili Ante Fabijanić, gradonačelnik Paga i Zlatko Pospiš, predsjednik HSTS-a.

Na natjecanju je sudjelovalo petnaest djece iz Stk Zaton, Stk Šibenik, Stk Donat, Stk Dalmatinac i domaćin Stk Pag.

“Naš klub je ostvario odlične rezultate, naših šest natjecatelja, osvojili su dvije brončane medalje: Vita Orlić, kategorija klinceza, brončana medalja i Patrik Kustić, kategorija klinci, brončana medalja. Ostalih četiri natjecatelja uz malo više sreće u međusobnim susretima sa ostalim natjecateljima (omjer pobjede) bili su na pragu do medalja. Igralo se je po sistemu svatko sa svakim, tako da su naši klinci i klinceze morali odigrati po sedam mečeva. Ovo je još jedan veliki uspjeh Stk Pag, a prije svega djece koja treniraju, uzevši u obzir da su neki od njih za stolnoteniskim stolovima tek osam mjeseci.” poručuju organizatori.

STK Pag ulazi u petu godinu svog djelovanja, a do sadašnjih godina redovito osvajaju regionalna i otočka prvenstva u kategorijama klinci, najmlađi kadeti, mlađi kadeti i kadeti. Klub koji je po broju članova velik, koji ima školu stolnog tenisa u koju se svake godine upisuje tridesetak djece, klub u kojem su treneri i voditelji škole stolnog tenisa volonteri, ostvaruje zaista zavidne rezultate.

STK Pag je prepoznat po kvaliteti i u gradu Pagu, pa tako ima odličnu suradnju sa gradskom upravom i Turističkom zajednicom Grada Paga.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program