OPROŠTAJNO PISMO Irena Ćosić odlazi sa Zračne luke Zadar: “Odlazim zadovoljna realiziranim projektima koje ostaju novim generacijama”

Objavljeno: 15.6.2019. u 12:18
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Od predstavnika medija i javnosti, jutros se priopćenjem oprostila Irena Ćosić koja nakon više od dva desetljeća odlazi sa radnog mjesta u Zračnoj luci Zadar, gdje je dugi niz godina obavljala i dužnost direktorice.

Njezino pismo prenosimo u cijelosti:

“Poštovane dame i gospodo,

želim vam se ovim putem zahvaliti na korektnoj i profesionalnoj suradnji koju sam imala sa svima vama tijekom mog mandata direktorice u Zračnoj luci Zadar.

Trudila sam se maksimalno biti vam dostupna znajući da je to vaš posao i vaš kruh, a moj je između ostalog bio i da vam pravovremeno dam potrebne informacije.

Nije uvijek bilo lako, ali smo otvorenim dijalogom rješavali i neke sporne detalje, nadam se na obostrano zadovoljstvo.

Hvala vam na svemu što ste činili u medijskoj prezentaciji Zračne luke Zadar, praćenju njenog razvoja i time ste i vi zasigurno dali veliki doprinos u prepoznatljivosti Zadra van granica Lijepe naše.

Ja odlazim u nove izazove, na neke nove zadaće, zadovoljna realiziranim prvenstveno infrastrukturnim projektima koje sam u ZLZ vodila još od davne 1996. godine, a koje ostaju u naslijeđe nekim novim generacijama.

Svako dobro od srca vam svima želim i još jednom jedno veliko hvala.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
OPROŠTAJNO PISMO Irena Ćosić odlazi sa Zračne luke Zadar: "Odlazim zadovoljna realiziranim projektima koje ostaju novim generacijama", 1.0 out of 5 based on 1 rating

2 komentara za “OPROŠTAJNO PISMO Irena Ćosić odlazi sa Zračne luke Zadar: “Odlazim zadovoljna realiziranim projektima koje ostaju novim generacijama””

  1. Gubitak za zračnu luku ali neka sposobna žena ide dalje, sretno joj bilo.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  2. Kada sposobni kao Irena odlaze a uhljebi preuzimaju = propast Hrvatske.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program