Nova sezona “The Voice Hrvatska” – posljednji je dan za prijave…

Objavljeno: 23.6.2019. u 08:54
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

U četvrtak, 23. svibnja, počele su prijave za kandidate treće sezone popularnog HRT-ova glazbenog showa The Voice Hrvatska!

Za ovo prestižno natjecanje mogu se prijaviti svi državljani Republike Hrvatske s navršenih 18 godina i prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Prijavljivanje kandidata moguće je samo preko web-aplikacije, a sve upute vezane uz način prijave, kao i upitnik za prijavu, kandidati mogu pronaći na web-stranici http://voice.hrt.hr/

Prijave za treću sezonu showa “The Voice Hrvatska” otvorene su zaključno s današnjim danom, odnosno do 23. lipnja 2019.

“The Voice”, jedan od najuspješnijih svjetskih televizijskih formata, emitirat će se i treću sezonu na Hrvatskoj radioteleviziji! Natjecanje u kojem nisu važni ni izgled ni dob, već samo glas, pratit ćemo kroz 12 emisija – od 7. prosinca 2019. do 22. veljače 2020. godine. Nakon pet emisija audicija, slijede tri emisije nokauta, potom jedno izdanje dvoboja, a kulminacija sezone su posljednje tri emisije uživo.

Predizbori će se održati u Osijeku, Rijeci, Splitu i Zagrebu. Nakon toga show “The Voice Hrvatska” može početi. Izabrani natjecatelji glasovne će sposobnosti pokazati na audiciji pred četiri mentora. Predstavit će, uistinu, samo svoj glas – jer mentori na audiciji ne mogu vidjeti kandidate. Sjede u posebnim stolcima, kandidatima okrenuti leđima i nemaju baš nikakvu mogućnost suditi im na temelju izgleda ili scenskog nastupa. Pritiskom na tipku “Moj glas” mentori odabiru kandidata za daljnje natjecanje – i u tom trenutku stolac im se automatski zaokrene, te se oni prvi put suoče s kandidatom. Četiri mentora izabrat će tako najbolje glasove u svoje ekipe i poučavat će ih zajedno s glazbenim stručnjacima – savjetnicima mentora.

Nakon audicija slijede tri emisije nokauta tijekom kojih se broj kandidata smanjuje na šestero, i to onih šestero za koje mentori smatraju da najviše mogu napredovati tijekom natjecanja.

Šestoro izabranih kandidata u sljedećem izazovu, dvoboju, pjevaju u duetu, a mentor mora izabrati samo po jednog kandidata iz svakog dueta koji će nastaviti natjecanje. Trima natjecateljima svake ekipe pridružit će se još jedan natjecatelj kojeg je mentor odlučio spasiti, a koji je do tada bio član nekog drugog tima. Završna faza natjecanja su tri emisije uživo, a tko će pobijediti – svojim glasovima odlučuju i mentori i gledatelji. Pobjednika u posljednjoj emisiji biraju samo gledatelji.

“The Voice Hrvatska” natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu “The Voice of…”, u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju, te želi potvrditi i treći put – da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show. A u ovom trenutku “The Voice” se emitira u čak 67 zemalja svijeta.

Podsjetimo i na to da je prva sezona u Hrvatskoj emitirana još 2015. godine, druga sezona je završila 2016. – i ovo je sada “treća sreća”, čak i za one koji se nisu uspjeli plasirati u prethodne dvije – jer to mogu sada učiniti ponovo, ravnopravno sa svim prijavljenim kandidatima. Napominjemo također da je donja dobna granica 18 godina (navršenih do dana prijave), a gornja ne postoji – prema tome, nikad nije kasno za vašu glazbenu avanturu u HRT-ovu showu “The Voice Hrvatska”. Stoga, prijavite se i izborite svoje mjesto u ovom jedinstvenom natjecanju! Jer samo je glas važan: “The Voice Hrvatska”!

Pravila možete pogledati OVDJE.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program