IZBORNA SKUPŠTINA ŠPORTSKE ZAJEDNICE GRADA ZADRA Predsjednica Snježana Jurinić, dopredsjednik Ante Zanki

Objavljeno: 13.6.2019. u 14:11
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Za predsjednicu u mandatnom razdoblju 2019. – 2023. predložena je Snježana Jurinić.

U Press salonu Dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku održana je izborna skupština Športske zajednice Grada Zadra za mandatno razdoblje 2019. – 2023.

U uvodu je Snježana Jurinić, predsjednica, izvijestila skupštinare o nedavnoj dodjeli Nagrade Milan Neralić, koju je utemeljio Hrvatski olimpijski odbor, upravo ŠZGZ-a za postignuća u svom djelovanju, te zahvalila svim udrugama, savezima, klubovima i pojedincima koji su ustrajno pridonosili ostvarivanju svih planova i programa.

Nakon što su skupštinari jednoglasno prihvatili izvješća o radu zajednice i njezinih tijela, te izvješće o radu u mandatnom razdobolju 2015. . 2019., razrješeni su predsjednica, dopredsjednik i članovi IO-a i NO-a. Za predsjednicu u mandatnom razdoblju 2019. – 2023. predložena je Snježana Jurinić, što je jednoglasno prihvaćeno, kao i njezin prijedlog da dopredsjednik bude Ante Zanki.

Sastav IO činit će Snježana Jurinić, Ante Zanki, Josip Miočić (glavni tajnik), Rada Antić, dr Marko Prenđa, Vito Burčul, Mladen Uskok, Jurica Dilber i Tonći Jerak.

U sastav NO predloženi su i izabrani Robert Kresoja, Željko Birkić i Olivio Meštrović, te zamjenski članovi Martina Šango i Iris Bulj Mihailović.

Skupštinarima je predsjednica Jurinić iznijela i pojedinosti o planu i programu rada, uz ostalo istaknuvši da će se ŠZGZ-a energično zalagati i djelovati na boljitku sporta, rekreacije za sve naraštaje i kategorije, podizanja kvalitete infrastrukture, osmišljavanja i definiranja strategija razvoja sporta na lokalnoj razini, te za uvođenje sufinanciranja darovitih i perspektivnih sportaša i treće i četvrte kategorije.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
IZBORNA SKUPŠTINA ŠPORTSKE ZAJEDNICE GRADA ZADRA Predsjednica Snježana Jurinić, dopredsjednik Ante Zanki, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program