GONG, TRUBA I FANFARA Zadarski alter rock bend Nulapark objavio album

Objavljeno: 22.6.2019. u 12:04
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

Zadarski alter rock band Nulapark objavio je svoj dugosvirajući prvijenac, “Gong, truba i fanfara” sa 12 pjesama, što uljučuje i posebne goste: renesansno-potrošački duet Cob&Mob oformljen specijalno za ovu priliku.

Album je snimljen na različitim zadarskim lokacijama, Soba 2. red do mora, D Rum, D.I.M., uz vlastitu te tehničku podršku i usluge Digital Media Lab – Zadar, D.I.M., a produkciju i masteriranje potpisuje Lokardo Nasavuru.

Digitalni nosač zvuka izrađen je u suradnji sa legendarnim Zdenkom Franjićem i “Slušaj najglasnije / Listen Loudest”.

Početne konture benda naziru se u 2012. godini kad je počelo okupljanje postave, što je nakon nekoliko promjena u traženju idealne petorke rezultiralo postavom iz 2014. godine (Gumeni, Tamy, Nikola, Marin, Daniel) koja je sebi nadjenula današnje ime – Nulapark. Daljnjim promjenama u sastavu (Šime umjesto Daniela, Jure umjesto Šime) ustalila se 2015. godine današnja postava: Gumeni – vokal, Tamy – vokal, Nikola – gitara, Marin – bas, Jure – bubanj.

Navedena petorka ne robuje nekom usko definiranom stilu već radije spaja različite elemente i forme u sebi svojstven zvuk i izričaj.

U lipnju 2016. god. Nulapark objavljuje prvi single i spot za pjesmu “Meditiram”, a u 20. lipnja ove godine objavljen je album “Gong, truba i fanfara”.

Album je dostupan na mreži na Bandcampu gdje je omogućeno i besplatno preuzimanje istog u različitim formatima.

Bandcamp: https://nulapark.bandcamp.com/

Facebook: https://hr-hr.facebook.com/Nulapark-1572704389635336/

 

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
GONG, TRUBA I FANFARA Zadarski alter rock bend Nulapark objavio album, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program