Falkensteiner Premium Apartments Senia – najbolji apartmani u Hrvatskoj!

Objavljeno: 10.6.2019. u 14:18
Autor: , e-mail: desk@znet.hr

Najnovije

Posljednji komentari

Marketing

World Travel Awards službeno je predstavio Falkensteiner Premium Apartments Senia kao ovogodišnjeg dobitnika ugledne međunarodne nagrade u kategoriji najboljih apartmana u Hrvatskoj. Jedinstven koncept Premium Living Falkensteiner® svakako je utjecao na osvajanje nagrade. Riječ je o vrlo poželjnom aspektu ekološke održivosti u zelenom resortu Punta Skala u Petrčanima nedaleko od Zadra, gdje se apartmani nalaze, ali i o visokokvalitetnoj usluzi.

Senia Apartments idealni su za jedinstveno iskustvo godišnjeg odmora u intimnoj atmosferi interijera visoke estetike i udobnosti. Uz to, prirodno okruženje mediteranskog šarma i mogućnost brojnih aktivnosti za ljubitelje aktivnog odmora te vrhunska gastronomija čine ga posebnim i neodoljivim gostima. Ono što posebno oduševljava posjetitelje, ali i ocjenjivački sud jest mogućnost korištenja infrastrukture naselja Punta Skala. To uključuje i usluge s pet zvjezdica u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera i obiteljskom hotelu Diadora s četiri zvjezdice Superior.

World Travel Awards održava se već 26 godina i proglašavaju je stručnjaci za putovanja i turizam iz cijelog svijeta. Nagrada je dodijeljena na najprestižnijoj turističkoj manifestaciji u Europi, World Travel Awards Europe, koja okuplja vodeće uglednike iz sfere turizma.

VN:F [1.9.22_1171]
Ocijenite članak!
Rating: 1.0/5 (1 vote cast)
Falkensteiner Premium Apartments Senia - najbolji apartmani u Hrvatskoj!, 1.0 out of 5 based on 1 rating

Komentirajte ovaj članak

mojtv.hr - kompletan tv program